Tinejdžeri vukajlije

1. :vraća kurac u gaće i pokunjeno odlazi s teme:

2. Тинејџери, мрш на спавање!

3. I ja. Moram i da ustajem rano. Prepodnevno posećujem ustanovu formalnog obrazovanja, tj. školu, da se tako duhovito izrazim, ako me razumete.
    Šta radite u životu, osim što blejite ovde i napišete neki sith iili tekst? Evo ti Milice, šta radiš još? Nešto neuobičajno?

edit

Netinejdžeri, mršte bre u krevet!
    Moju ste temu našli da gušite!

4. ahahahahah šalab juri nelegalne ribe.... :) Doćiće ti glave te tvoje maloletnice :P

5. Самхаин
    Тинејџери, мрш на спавање!

Да тата.

6. Тинејџери, мрш на спавање!

Amin.

7. viđam se sa drugarima

Kao da si mi nabrojala hiljadu stvari veruj mi. Meni to fali. Smor je kad nemaš baš neke prijatelje. Ali baš.

8. Ocu i ja da se vidjam sa mojim Paracincima... Svedjani me, bre, smorise. Samo umeju da tracare, pricaju kako su sinoc popili toliko i toliko litara alkohola i pricaju sta su radili za vikend i sa kojom ribom su se uvalili u kres kombinaciju... 'de su bre provale, blejanje i basket, a?! Sta se s' tim desilo?

9. Види их, још су ту. Јао, јао...

10. Samhaine, mrs na spavanje... DEDA!!!
    @ maloletna
    Da, ali seti se, oni su Amerikanizovani do koske... Sta se tu moze?

11. Ali nisam neki obožavatelj ljudi, u osnovi. :D

Ja sam ovo skontala prošle godine. Sad imam par najboljih prijatelja a ovi ostali su mi totalno nebitni. Ima i tu nekih s kojima sam u boljim, s nekima u gorim odnosima al' u suštini vrlo je malo bez kojih ne mogu. Sve premazano sa 156 boja.

12. Их, таман сам хтео да вам уделим који динар од сиротињске пензије, а оно курац, ништа за дрчну децу.

13. Ja ne znam šta ovi matori rade ovako kasno, a sutra se radi, ide na faks, uči, sprema kuća, ide po hleb, itd. itd.

Maloletna, idealisto.
    Nema ni ovde bleje. Ovi moji su prilično asocijalni, ili ja ne znam nešto preterano da okupiram njihovim pažnju. Uglavnom, društveni život zamira. Vole da ispune ono nepisano pravilo da se u subotu oko pola 11 prošetaju gradom. Da ispune formu. Sadržina je bedna. Inače.

14. Mi smo tinejĐeri, ne djeca.

15. Istina. A ako smo Tinejdjeri, zasto se ponasamo kao penzioneri, ajde mi vi lepo recite?

16. Tinejdžeri ovako..... djeca onako .
    kontaš?

17. Culle, šta te briga, bar imaš devojku, koliko sam shvatila.

18. @paracinacusvedske
    A k'o da se ima išta pametnije raditi.

Vole da ispune ono nepisano pravilo da se u subotu oko pola 11 prošetaju gradom.

I ljepše bit' penzionisan sa 16 nego istu glupost ponavljati svakog vikenda.

19. Culle, ako nisi prinudjen da se druzis sa Desankom koliko i ja, onda si ti srecan covek...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.