Jeste... Nedostaju mi trenuci kad smo se polupijani teturali Paracinskim sokacima, pikali basket, ludirali se, isli na zenBa, podjebavali sve zivo i nismo jebavali zivu silu... Eh, to su bili dani...
I sunce... Ne videh starog gada u ovoj zaledjenoj rupi tri meseca...
Ali bolje bi bilo da napraviš neku listi tinejđera. Ja ne znam ko su sve tinejđeri ođe :D
A i mogli bi tražit' saglasnost ili bar da ima neko pravilo jer mi je glupo da svi budu uključeni jer, recimo, ja imam samo dvije definicije, ako me razumeš :D
Iskreno da nju nemam, ko zna čemu bi se posvetio i šta bih radio.
Krvava bajka.
Razumem tvoju bol... brate.
Čitaš mi misli. :D
Sad sam gledala slike s ljetovanja (što radim kad mi nedostaje Sunce).
Jeste... Nedostaju mi trenuci kad smo se polupijani teturali Paracinskim sokacima, pikali basket, ludirali se, isli na zenBa, podjebavali sve zivo i nismo jebavali zivu silu... Eh, to su bili dani...
I sunce... Ne videh starog gada u ovoj zaledjenoj rupi tri meseca...
Leto. Samo možda onaj deo oko nje, ovo ostalo, pi'. Šta znam. Ništa neobično se nije desilo. Uobičajnost je sigurna, ali dosadna.
Sace nam se raspadne drustvo bez Milice, ae, laku noc.
Laku noć :D
Meni nedostaje ljeto, more, sve! Eh, srećna vremena.
:ode da umre od iščekivanja ljeta:
Ako slučajno izgubiš cipelicu kad već bežiš, naćiću te da ti je vratim!
23:56 pm
I meni je vreme. Laku noć, Milice1, Milice2, Paraćinac, i ostali.
NEEEEEEEEEE!!! Izgubismo Milice... :\ eh zivote...
Laku noć i tebi, Culle :)
Ja noćas neću spavati jer je šansa da ujutro ustanem 0.1%. Tinejđer.
... Ajde ljudi, pa ce se vidimo sjutra.
Laku noć i tebi :D
Хахахха млеко па на спавање...
Cika Samhaine, da li treba da vam se promeni pelena?
Не треба, плаћам ја већ људе за те ствари.
Pa nemojte cika Samhaine, mnogo da se trosite, penzija mala, inflacija velika...
Ма имам ја пара да уживам, цео живот сам ринт'о за то. Нећу ваљда унуцима да их остављам...
Oćemo da izglasamo najboljeg tinejdž autora?
moj glas,naravno,za maloletnu.
Ali bolje bi bilo da napraviš neku listi tinejđera. Ja ne znam ko su sve tinejđeri ođe :D
A i mogli bi tražit' saglasnost ili bar da ima neko pravilo jer mi je glupo da svi budu uključeni jer, recimo, ja imam samo dvije definicije, ako me razumeš :D
Ja nisam tinejdžer, mogu li pariti oči oĐe?