Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Možda neko misli da su te dve ubitačne?
Mislio sam na tinejdžere koji su ovde,na temi(ovi ostali neće da se otkrivaju,dakle blam ih je tinejdžerstva,dakle seljačine su koje i nezaslužuju glasove).Možda večeras prečešljam temu i napravim listu,trenutno me mrzi.
Pa ako se ne računaju ostali onda ne moraš :D
I ove dvije definitivno nisu ubitačne :DD
Možeš parit' oči oĐe samo trenutno nemaš na šta :)
Ok
tinejžeri:
maloletna budala:) ///
SmradHujo
Culle.Haha
cenotaph
reme
Dzankee /
Peki d Džem
StefanKostic
SMarko
Čo^
Van Vićkomar
PrankMaster
paracinacusvedske
(Milicu Dholl nećemo zato što joj se ceo opus sastoji od dve defke.
eto lista, pa glasajte, ovde možemo da bijemo recke, ako 'oćete.
A moj glas ide maloletnoj, devojka stvarno ume da piše.
Pa dobro,Milice,na obe tvoje defke sam lupio plus.Bolje su od svih mojih u poslednje vreme.
E stvarno i ja sam. Imaš potencijal.
Hvala vam :DD
Samo kad bi inspiracija češće dolazila.
Btw,
nisam Dhali nego Dholl :D
Hvala na listi buraz.
Doduše,brainiac leti,on je i sam rekao da nije tinejdžer
Pu izdajnik, evo odma' ispravljam.
Pa šta je on? Kad sam bila u njegovim godinama smatrala sam sebe tinejđerom.
Mrzi me sad da tražim,ali negde je pomenuo nešto tipa "ja ovde došo iak nisam tinejdžer. 96 se odnosi na broj limeniki piva koje mogu da stučem za minut,a ne na godište".
Doduše,to je bilo u ranom stadijumu ove teme,pre nego što si došla.
Meni zvuči kao klasično tinejĐersko busanje u prsa... Al' mu ništa nije vredelo.
Šta god mu to značilo :D
Ja sam upravo ukapirala da nisam jela skoro 12 sati i da sam zaboravila na to, pa odoh da se vratim u život.
Pozdrav tinejđeri.
Pu izdajniku jedan lajferski.
EDIT:Eve proverio sam za brainiaka,izdala ga vangoga na petoj strani teme
Ja apdejtova' listu opet. Samo da sačekamo da tema oživi... Treba nam maloletna. Ona ti je k'o magnet za tinejĐere...
I nažalost pedofile, ali šta sad?
Apdejtuj je opet i ispravi mi ime :D
Viđe ko je još tu!
Ispravio sam ti ime, ne brini.
Ali stavio si I umjesti L :D
Ok, sad je kako treba.
Hvala :)
Izvini što te mučim al' morala sam :D