Tinejdžeri vukajlije

1. не ебем санмо ролам јбг

2. STA JE BRE OVO? Sabor penzionera?

3. Znači da ćeš uskoro da jebeš, Maloletna.

4. Prejela si se nekih losih pecurki.
    Aj' u zdravlje tinejDJeri moji...

5. KP evo test:

Zamislite put.Kakav je taj put?
    Nastavite dalje putem i naiđete na grančicu.Šta će te uraditi sa grančicom?
    Idući dalje putem vidite ogromno drvo koje vam smeta da prođete.Šta će te učiniti?
    I na kraju nailazite na medvjeda.Šta činite?

Bježiš od muškaraca maloletna ali ti to ne uspjeva.
    Što gazda čeprka nešto po sajtu pa je spor u PM...

6. Cenotaph, ja sam radila takve testove sa piramidama i nekim merdevinama, i sa nekom belom sobom.
    I ono.

7. ал су прсли клицнци лололо

8. Gde si to radila testove?
    Znate šta odlučio sam staviti sliku na avatar.A onda moram da idem.

9. Zamislite put.Kakav je taj put?
    Idući dalje putem vidite ogromno drvo koje vam smeta da prođete.Šta će te učiniti?

Crni asfalt. U sredini isprekidana traka za dozvoljeno preticanje. Grančica je mala, put je ogroman, širok, ali čist i grančica je jedino što odudara, privlači pažnju. Uzeću grančicu, provlačiću je kroz prste, igraću se njome. Koraćajući po usnuloj noći na asfaltu naftne boje, videću ogromno drvo. Opsovaću Mrkonjića što mu drveća rastu po drumu. Ukoliko je moguće sićiću sa puta, krenuću poljem da bi ga zaobišao, ukoliko ne, prećiću preko drveta. Onako sav prljav, izgreban od pentranja po drvetu i izigravanja Moglija uvidevši Bagiru pokušaću da ispitam njegov karakter i u skladu sa tim ću se postaviti u toj situaciji.

edit

Put - Tvoj život
    Grančica - Mali problemi
    Drvo - Veliki problemi
    Međed - Odnos prema drugom polu
    Pa ti to protumači kao hoćeš...

Na osnovu svega zaključujem da je:

Moj život prilično turoban i da sam jako sujetna osoba koja voli da prestiže druge, ali nemam sa kime da se takmičim (jer drum je prazan, jelte). Malim problemima se igram, velike zaobilazim, preskačem, i volim da isputujem karakter suprotnog pola pre nego što napravim određenu strategiju.

10. Zamislite put.Kakav je taj put?

put-onako neke krem,bež boje,prašnjav,mali i nedefinisan.
    naiđem na grančicu,pregazim je.
    Na drvo neću da se penjem,smotan sam.Možda grana,dve,pa se provlačim.
    Naiđem na medveda-userem se ko pička,ali se trudim da ostanem pribran,da ga oteram u kurac.Čuo sam da ako se dernjaš na medvdeda one se usere i vata šturu.Ako to ne uspe,ja vatam šturu i ginem ko krelac.

dakle,život mi je bedan i nevažan.
    male probleme rešavam bez problema.
    za velike probleme tražim najbezbednija rešenja.
    Za medu sam se raspiso,to će morati neko da mi protumači.

11. To ti ne govori ništa što već ne znaš o sebi.

12. Ajde mi protumači medvedića molim te.Taj deo mi je nejasan.

13. Naiđem na medveda-userem se ko pička,ali se trudim da ostanem pribran,da ga oteram u kurac.Čuo sam da ako se dernjaš na medvdeda one se usere i vata šturu.Ako to ne uspe,ja vatam šturu i ginem ko krelac

Ložiš se, il' si zaljubljen u neku ali bežiš od toga, a znaš da je tako.Il' se bojiš il' šta

14. Ti se generalno plašiš ružnih devojaka. Pokušavaš da ih oteraš od sebe glupim forama i brzim besmislenim pričanjem, a ako ti to ne uspe povlačiš se iz okruženja.

Odmah si zauzeo taj negitav stav prema mečki, čemu to? :)

15. Komercijalna,ubode me svaka ti čast.Zajebao sam se i postao do jaja ortak sa njom.

Ti se generalno plašiš ružnih devojaka.

Cule kad te neka takva zamalo smuva,i ti ćeš traume da vučeš.

16. Ma ja sam ti čudo. Ubadam kome god, samo sebi ne znam.

17. Ženska intuicija je čudo.

18. Ja odo na spavanjac a vi kao ocete.

19. Kako može neko da spava po ovako depresivnom vremenu?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.