U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mogu ja, ali moram da učim, pa sam depresivan i bez vremena.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTQFqYvAsUZoXSJacAo3voVRdrIaRUTgh7qOU9CTul15Ush-8Y7&t=1
ja treba da učim. al' i bez toga je depresivno
Ja sam već učio,i takođe sam depresivan.A za 6 h treba ustati i dići se za školu-
Šta to znači?
Ja sam hodajući fejl.
Zaspala u 5 i po i probudila se u 1 i po O.o
Nastavite dalje putem i naiđete na grančicu.Šta će te uraditi sa grančicom?
Idući dalje putem vidite ogromno drvo koje vam smeta da prođete.Šta će te učiniti?
I na kraju nailazite na medvjeda.Šta činite?
Put pored mora, sa desne strane kuće, sa lijeve more. I sunčan je dan. Uzmem grančicu i igram se sa njom i dio po dio odvajam ili lomim dok poslednji dio ne sprštim ili bacim. Čudim se otkud tu drvo i samo ga zaobiđem, a ako ga je nemoguće zaobići onda pokušavam da se popenjem i uz to sto puta padnem. Kad vidim meĐeda ukočim se od straha, noge počnu da mi drhte i vjerovatno pokušam da bježim ili ostanem da stojim k'o debil.
Edit: Ja ne mogu da protumačim ovo za medvjedom. -.-
Izvinite, jel' mozete da mi pojasnite o cemu se radi?
Ili ste svi jeli lose pecurke?
Zamislite put.Kakav je taj put?
Nastavite dalje putem i naiđete na grančicu.Šta će te uraditi sa grančicom?
Idući dalje putem vidite ogromno drvo koje vam smeta da prođete.Šta će te učiniti?
I na kraju nailazite na medvjeda.Šta činite?
O ovome :D
Put je kaljuga neka, blato, gaca se i nervira dok se ide njime.
A onda grancica. Nju pokupljam i razgledam. Onda je samo bacim u zbunje.
Drvo se zaobilazi.
A onda medved...
Kazem : "E brate medvede, nemoj me i ti sada jebati, no, ajmo na pivo."
I odemo medved i ja na pivo.
I tako se sve srecno zavrsilo...
EDIT:
E, sad sam video culletovo objasnjenje, znaci...
Moj zivot je tezak i pun stresa, male probleme razgledam, razmatram a onda resim ili odbacim. Krupne probleme volim da guram "pod tepih". A opusten sam kad je suprotni pol u pitanju. Aham, to bas zvuci k'o ja.
Znaš li ko su bili šajkaši?Elitna mornarica iz vojvodine!
E ja sam po njima dobio prezime.
Деца,бре нису им ни сисе израсле јбг
ТО!
Težak tinejđerski život, jbg.
Кад је ова тема постала овако активна?
Izborili se tinejđeri za svoje mjesto u društvu.
Ви што немате сисе, не сликајте се.
A ovi koji imaju mogu da se slikaju?
Не знам питај мог адвоката
NAJNOVIJE VESTI!!
Upravo nam se na vukajliji pridružio jedan polu-VIP,glumac iz filma,glumio sa velikim imenima srpske kinematografske scene.
Inače moj dobar drug.Valjda će da nam se pridruži na temi,u odgovarajućim godinama je.
A ko je tvoj advokat?
Џим Кери.
Sa mog cveće uberi.