Tinejdžeri vukajlije

1. mogu ja?
    Pa rep ponajviše,onda žeški rok (ne pre žestok) te pank.
    :D

2. Поента панка је..

небитно, бановаће ме уз курац.

3. pa imaš onaj blagi pank koji vuče na rock... :D

4. Панк није бољи од рока.

5. ja taj daleko više i slušam.
    A imaš i ona govna fenserska od Grin Deja.

6. Dzankee, ja ti se divim, i tebi, i glupostima koje izvaljujes...

7. Батали ме, леба ти.

8. Dzankee prosvetli me i objasnimi poentu tehno "muzike".I nemoj da kažeš da je jebanje.

9. Ххааххахахаах, то ти је музика направљена за журке, углавном.

Одо да једем, ша ћу да ти објасним после.

10. Jebeš to.Na žurkama se dovoljno usviram da spuštam prag tolerancije na narodnjake.Opet bolje nego jebeni tehno.

11. I nemoj da kažeš da je jebanje.

Hahaha :D
    I ja, između ostalog, volim tehno. Mnogi će reći da su sve pjesme iste, da je cijela pjesma ista, da je to samo za žurke... Meni tako nije. Ovo što npr. Guetta radi je odlično. Nije isti ritam od početka do kraja i ima tekstove koji su duži od dvije riječi. Ne kažem samo za njega ali mi prvi pade na pamet. Ali ne bih da se raspravljam o muzici, to mi je gubljenje vremena jer se nikad usaglasiti nećemo.

Pa rep ponajviše

A šta od repa?

12. ja napravih definiciju inspirisan dzankijem.Al neće dugo poživeti,ne sviđa se ljudima.

13. domaći....- samo edo,frenki,malo marčela,!BS! i još pokoji zaluta...
    inače remi je dobra :D
    Strane će da nabroji Džanke:D

14. domaći....- samo edo,frenki,malo marčela,!BS! i još pokoji zaluta...

oni su ok.Al one rastu,cviju i slične ne mogu da zamislim.

15. Kad čujem Rastu, Cviju, Elitne odrede i ostale pizde ubila bih nekog. Ne znam jesu li gori oni što stvaraju sranje koje nazivaju repom ili đeca koja ih slušaju.

16. To su gajevci -fenseri!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.