Tinejdžeri vukajlije

1. Znaš možda Marčelovu pesmu sveti bes?
    Jedna od retkih pesama koju baš baš gotivim a da nije rok.

2. Znaš možda Marčelovu pesmu sveti bes?

Ako ne računaš otkucaje, koju svi znaju sa neke reklame, Sveti bes je prva pjesma koju sam čula od Marchela i ubijala sam se od nje. Kultna. Koje je ono savršenstvo.

3. znam naravno....pokido je

4. Kad čujem Rastu, Cviju, Elitne odrede i ostale pizde ubila bih nekog. Ne znam jesu li gori oni što stvaraju sranje koje nazivaju repom ili đeca koja ih slušaju.

Deca mozda ne znaju za bolje?
    Pazi, i Marcelo i Beogradski Sindikat imaju odlicne tekstove. Ali problem je sto ih ljudi pogresno tumace, cak i ljudi nasih godina... Niko ne kapira prozivke i ironiju.

5. Ко бре педер... ?

6. Najbitnije je otkriće, žanrovi su već stvar ukusa, ne vredi raspravljati o različitim žanrovima.

7. A i "Krasnokalipsa", "Svetli Grobovi", "Novi Vavilon", "Sarada", "Pozeriste"...
    Sve su to odlicne pesme.

8. Dobio si patrika cule.Iako se reklamiraš kao poslednji klošar.

9. Culle ju hev rajt! :D
    mijanjaj temu :D

10. Аха....нео да набројим

2пац
    Др.Дре
    Снуп
    Еминем
    Раким
    Изи И
    Долар
    Дмх
    МЦ ХАММЕР
    Ајс Кјуб

итд.

11. Sjetio se :)
    opet mi se sviđaš :D

12. Dzankee oni su dobri.
    Ali gle npr. ovo sranje:
    http://www.youtube.com/watch?v=R6dIhqv5shY

inace,znam devojku

13. Iako se reklamiraš kao poslednji klošar.

Pa za šta služi linkovanje ako ne uputiš na čitanje definicije? Nema ništa "klošarskog" u tome. Ovo je neki rečnik, što znači da osnovna funkcija treba biti upravo to.

14. Pa ne znam,mene su prozivali dok sam to radio u infantilnom stadijumu vukajlijaštva,pa vučem traume.Moram da budem zao i grozan prema svima koji to rade.

15. Ниџа Блеја - ДИЛЕЈА

16. Deca mozda ne znaju za bolje?

Znaju za bolje. Oni se ne prikazuju po televiziji već ta đeca moraju da vise po jebenom fejzbuku da bi provalili da likovi postoje i onda se satiru od toga. I zanju pet jebenih pjesama od EO i nazivaju sebe reperima. A čuli bolje nijesu. Mršte đeco. A da slušaju narodnjake pa i da kažem da ne znaju za bolje jer su tome svakodnevno izloženi.

Pazi, i Marcelo i Beogradski Sindikat imaju odlicne tekstove.

A za tekstove nemam rijeći. Poslednji albumi koje su izdali su remek djela.

17. Culle filozofe :D
    :P
    sranje Hujo čisto.
    I biće i meni sranje kad pokupim keca sutra iz istorije 42 str. za naučit a ja se zajebavam na Vuki .

18. Nidže Bleje je fejzbuk dobra :D
    iako ima malo gay glas :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.