Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
To su pederi.
Znaš možda Marčelovu pesmu sveti bes?
Jedna od retkih pesama koju baš baš gotivim a da nije rok.
Ako ne računaš otkucaje, koju svi znaju sa neke reklame, Sveti bes je prva pjesma koju sam čula od Marchela i ubijala sam se od nje. Kultna. Koje je ono savršenstvo.
znam naravno....pokido je
Deca mozda ne znaju za bolje?
Pazi, i Marcelo i Beogradski Sindikat imaju odlicne tekstove. Ali problem je sto ih ljudi pogresno tumace, cak i ljudi nasih godina... Niko ne kapira prozivke i ironiju.
Ко бре педер... ?
Najbitnije je otkriće, žanrovi su već stvar ukusa, ne vredi raspravljati o različitim žanrovima.
elitni! :D
A i "Krasnokalipsa", "Svetli Grobovi", "Novi Vavilon", "Sarada", "Pozeriste"...
Sve su to odlicne pesme.
Dobio si patrika cule.Iako se reklamiraš kao poslednji klošar.
Culle ju hev rajt! :D
mijanjaj temu :D
Аха....нео да набројим
2пац
Др.Дре
Снуп
Еминем
Раким
Изи И
Долар
Дмх
МЦ ХАММЕР
Ајс Кјуб
итд.
Sjetio se :)
opet mi se sviđaš :D
Dzankee oni su dobri.
Ali gle npr. ovo sranje:
http://www.youtube.com/watch?v=R6dIhqv5shY
inace,znam devojku
Pa za šta služi linkovanje ako ne uputiš na čitanje definicije? Nema ništa "klošarskog" u tome. Ovo je neki rečnik, što znači da osnovna funkcija treba biti upravo to.
Pa ne znam,mene su prozivali dok sam to radio u infantilnom stadijumu vukajlijaštva,pa vučem traume.Moram da budem zao i grozan prema svima koji to rade.
Ниџа Блеја - ДИЛЕЈА
Znaju za bolje. Oni se ne prikazuju po televiziji već ta đeca moraju da vise po jebenom fejzbuku da bi provalili da likovi postoje i onda se satiru od toga. I zanju pet jebenih pjesama od EO i nazivaju sebe reperima. A čuli bolje nijesu. Mršte đeco. A da slušaju narodnjake pa i da kažem da ne znaju za bolje jer su tome svakodnevno izloženi.
A za tekstove nemam rijeći. Poslednji albumi koje su izdali su remek djela.
Culle filozofe :D
:P
sranje Hujo čisto.
I biće i meni sranje kad pokupim keca sutra iz istorije 42 str. za naučit a ja se zajebavam na Vuki .
Nidže Bleje je fejzbuk dobra :D
iako ima malo gay glas :D