Tinejdžeri vukajlije

1. 42 strane? pa nama istoričarka za 20 strana da pola čuke na času da naučimo,a u 3 najbolje nastavnice je!

2. I biće i meni sranje kad pokupim keca sutra iz istorije 42 str. za naučit a ja se zajebavam na Vuki .

Ja na 90 strana prvog polugođa imam 1 a sad dolazi novo gradivo. I ja se i dalje zajebavam.

3. 42 стране ?

Камо среће.

4. Pa ne znam,mene su prozivali dok sam to radio u infantilnom stadijumu vukajlijaštva,pa vučem traume.Moram da budem zao i grozan prema svima koji to rade.

Pa vidi poenta je u tome da linkovanjem pogodiš temu!
    Ne tipa mi pričamo o linkovanju i neko postavi linkovanje je mama.

5. -.- nisu svi za istoriju....
    ma imam još toliko do sutra,kredit vratiti .

6. Kamo sreće,da ima đ'e da se meće.

Upravo sam nadmašio rastu sa dubinom razmišljanja.Sledeći će cvija da padne.

7. http://www.youtube.com/watch?v=egpfR_gxb0g
    Nećemo o istoriji. To mi je bolna tačka.
    Evo da se nasmijemo (ili plačemo).

8. x)
    aj` ne jebite...muči me istorija,a pohvalim se da ostalo rasturam x) osim njemačkog :D X)))

9. Zašto svi koji uče njemački mrze ga a ja koja umirem za njemačkim moram sama da ga učim? -.-'

10. evo malo umeća na gitari,da razbijemo urbanu geto monotoniju
    http://www.youtube.com/watch?v=9UmmbF1Zyvk

11. smijem se.....smijem...smijem...smijem.....PLAČEM!!!!!!!!!

12. Pazi, i Marcelo i Beogradski Sindikat imaju odlicne tekstove.

Žanr, kao žanr, ne slušam. Ali se slažem za tekstove, uglavnom. Tekstovi posvećeni socijalnom buntu, poremećenom sistemu vrednosti, realističnom slikanju današnjice, bez ulepšavanja.

13. Pa Milice,ich kann dati tebi meine Deutche.Ich mochte nicht this šit lernen.

14. Tekstovi posvećeni socijalnom buntu, poremećenom sistemu vrednosti, realističnom slikanju današnjice, bez ulepšavanja.

isto kao i pank u početku.Samo što je sad otišao u tri lepe.

15. Pa Milice,ich kann dati tebi meine Deutche.Ich mochte nicht this šit lernen.

'Ladno sam razumjela ovo bez Google translate-a :D Bravo za mene.
    Može :D

16. isto kao i pank u početku.Samo što je sad otišao u tri lepe.

Aye. Ali mislim da si ti jedini panker ovde.
    Meni su alternative, thrash, death i power metal...
    Nesto najbolje jos od tocka.

17. e da nije malo previše o muzici? o.O

18. Slazem se sa Vunjkom (SKK je "vunjak"?)...
    Moze diskusija o tinejdzerskim filmovima? :D

19. Деатх Метал ХААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХАААХХХА

20. A Milice štima :D
    sad odo sva ushićena na trening... ^^
    Ako neko voli istoriju,i nju ću rado da prodam,džabe je =)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.