Tinejdžeri vukajlije

1. Ko je Nikola? Odma' nek se identifikuje!

2. @Culle
    Da ne pomenu nikad se ne bih sjetila da dodam druga, svaki dan zaboravljam :D

@Ceno
    Dobrodošao u klub ljudi koji su dektivirali ono sranje.

Ma meni se desilo da mi priđe likuša i oduševljeno kaže 'Jesi ti Mišo? Znam ja tebe s fejsa!' Od tada ne prihvatam nepoznate i bježim od tih čudnih ljudi.

3. "Cao, ja sam Culle.haha, volim sport i duge setnje." :)

Od kud znaš za šetnje i sport.

U nedostatku fejsbuka širim skajp prijateljstva :)

4. Od kud znaš za šetnje i sport.

Oko moje trece, u pogadjanju omanuti nece.

5. Jebote kad sam dobio poziv za prijateljstvo od 6-godišnje djevojčice pomislio sam: Something, somewhere went terribly wrong...

6. Mene dodaje cijeli stari komšiluk, neka đeca od po 4-5 godina.

7. Meni je stigao poziv od jedne devojcice takodje, u vr' glave treci razred, slika na profilu je sa mora, u decijem kupacem kostimu. Bio sam najblaze receno iznenadjen.

8. Mene su slabo dodavali, nisam nešto preterano popularna.
    Devojke dodaje i kurta i murta vazda bilo. Muški zato što su muški, a ženski zato su glupavo sujetne pa vole da imaju te virtuelne prijateljčiće. Šatro.
    Imao sam oko 500 prijatelja, s tim što se broj prirodno povećao kad sam krenuo u srednju sa 250.

9. Osjećam se uzvišeno pri samoj pomisli da me Culletova kapa motivisala da deaktiviram profil. Kako mi je sad divno.

Edit: Mene ples sjeb'o jer sa kojeg god takmičenja da se vratim imam najmanje 20 prijatelja više. Imala sam ih 600 i to skoro pola plesača.

10. Imam jednu sliku sa tom kapom čini mi se.Sad ću da je nađem da ti pokažem.
    Baš sam srećan što sam nekoga motivisao da istupi iz te judeonacističko-pedersko-terorističke mreže sa asocijalnim i nakaradnim težnjama.

11. Planiram da pocistim malo prijatelje, da to bude neka normalna, realna brojka, ali ispod 120 ne moze. Sve su to ljudi kojima se javljam i sa kojima prozborim malo kada ih vidim.

Imao sam oko 500 prijatelja, s tim što se broj prirodno povećao kad sam krenuo u srednju sa 250.

Isto i mene zadesilo, s tim sto sam polaskom u srednju postao mnogo komunikativniji nego pre, negde do sedmog razreda sam bio jako asocijativan, sad pa kontra.

12. Ja imao jedno četristo, pa napravio rez i spustio na 250. Pa onda obrisao profil.

13. Bio je jedan lik u Budvi sa 'kapom' koja zapravo nema onaj vrh nego sva čupava. Pletena je i sva otišla u pizdu materinu jer je rašivena al' totalno je fora :D

Edit: I ja sam počela tako što sam stavila 'zabranu prilaza', kako sam ja to zvala, i sad deaktivirah. Ono je čista bolessss'!

14. Koji je fazon sa kapom?

15. Eno ti na 92. strani, neko čudo što Culle nosi na glavi :D

16. Nema.Stvarno nema.

17. Dzankee
    Ti si decko zigolo, btw dobra ti ona kapa :)

To nije kapa ljudi moji, to je samo nešto kao rukav što ja nosim kao kapu, ali kapa nije. :)

Dzankee
    Ma de znam sta je :)

Veoma je diskutabilno, mozda je mrtav tvor.

Culle.haha
    To je traka, rukav.
    Šta sad ja stavim rukavicu na penis i to je kondom? Pa nije sine!

A onda dolazimo i do zaključka da me je ta 'kapa' motivisala da deaktiviram fejs pa Culle odlazi da nađe sliku s tim čudom da bismo viđeli kako to izgleda :D

18. Ne mogu da nađem tu, uzeću da je slikam sa mojim tetrisom samo ako me ne zajebava usb.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.