Jedino sto mene sprecava to da uradim jesu internacinale rodjaci, i jos nesto, al' me mrzi da objasnjavam.
Mene sprecavaju sisate i guzate ribe da deaktiviram.
pa uzmi im skajp. Ja sam nepovratno ugasio nalog. Nema onih kvazi gašenja naloga.
MI smo sprat više Džanki!:D
To je samo moja kapa!:D
Ma imam i ja toga za izvoza al' me ne interesuje. Vratiću ga posle nekog vremena al' da malo odmorim.
Znam bre Culle, preko puta tebe sam, nemoj da me zajebavas :D
Pa dobro, ja ne govorim o tetkama i tecama, vec o braci i sestrama sa kojima se redovno dopisujem, da su tetke i tece ne bih mario. Nego uzeo bih i skaj i msn kad bi ga palili malo cesce od 2 puta godisnje.
:DD
Ma skajp je kasnija faza...
FEJS JE ZILJAV!
Prošlu Novu sam na skajpu dočekala.
Odo ja, pozdrav !
ODI
I J@ S@M! :P
Pozdrav, Džanki, idi jebi nešto.
Aj zdra'o Dzanane.
cule.93c, moj skajp
edit kad već pominjete.
Baj Dzanki.Ja svoj nedavno deaktivejšn.Počeli su svi da me mnogo nerviraju i ugasio.
Bez edita bih rekao da je ovo neki oglas za udavace. "Cao, ja sam Culle.haha, volim sport i duge setnje." :)
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Jedino sto mene sprecava to da uradim jesu internacinale rodjaci, i jos nesto, al' me mrzi da objasnjavam.
Mene sprecavaju sisate i guzate ribe da deaktiviram.
pa uzmi im skajp. Ja sam nepovratno ugasio nalog. Nema onih kvazi gašenja naloga.
MI smo sprat više Džanki!:D
To je samo moja kapa!:D
Ma imam i ja toga za izvoza al' me ne interesuje. Vratiću ga posle nekog vremena al' da malo odmorim.
Znam bre Culle, preko puta tebe sam, nemoj da me zajebavas :D
Pa dobro, ja ne govorim o tetkama i tecama, vec o braci i sestrama sa kojima se redovno dopisujem, da su tetke i tece ne bih mario. Nego uzeo bih i skaj i msn kad bi ga palili malo cesce od 2 puta godisnje.
:DD
Ma skajp je kasnija faza...
FEJS JE ZILJAV!
Prošlu Novu sam na skajpu dočekala.
Odo ja, pozdrav !
ODI
I J@ S@M! :P
Pozdrav, Džanki, idi jebi nešto.
Aj zdra'o Dzanane.
cule.93c, moj skajp
edit
kad već pominjete.
Baj Dzanki.Ja svoj nedavno deaktivejšn.Počeli su svi da me mnogo nerviraju i ugasio.
Bez edita bih rekao da je ovo neki oglas za udavace.
"Cao, ja sam Culle.haha, volim sport i duge setnje." :)