Kakvu kafu pijete
  • urrad

Koliko često i kakvu kafu pijete? Da li ste potpuni zavisnik od kofeina? Turska vs. Nes.

Ja ujutru popijem tursku pri prelazu iz sna u budno stanje, a popodne neskafu ili jakobs. Kad spremam ispite popijem uveče jednu, obično instant. Bez šećera.

• Rosoneri

StefanKostic koliko imas godina?

• BusteR

Ja pijem kafu kad se nema para za nešto drugo.... Ne volim kafu... Volim da grickam ona zrna od kafe, naravno pečena, i volim miris kad se peče i onako u posudi.... ali ne pijem, nemam naviku

• Џими

Углавном никакву. Не пијем.
    Понекад се налијем јаком кафом кад имам много да радим или да учим. Не гине ми тако у јануару.

• S

Zašto te zanima Ros?

• Burzum

Росонеро, не дирај нам Ћирка, довољно је стар да му испадају куртони по бусевима.

• Ć

Uglavnom kratki ekspreso, rijetko tursku...
    samo u ispitnom roku, što reče džimi...

• mm

Tursku.
    Kafa se više pije iz potrebe za razbudjivanjem, a manje iz gušta, a takav gušt ume da napravi.
    Kafa, malo mleka, šećer, ratluk i cigarete koje se obavezno pale šibicom.
    Naravno, ne pijem je sa guštom, jer zaboravim, a i nemam šibicu :)
    Nes kafa mi je odvratna.
    Gorka mi je, pa sipam pola tone šećera, i napravim bućkuriš koji je i dalje gorak.
    Ni mleko mi ne pomaže.
    Volim produženi espreso s mlekom.

• Skroz O'tkačen

Crnu (tursku), bez šećera. Obavezno izjutra. Preko dana popijem i neku drugu ali mi je crna favorit. Malo sam redukovao konzumaciju jer sam u fazi odvikavanja od cigareta. Miris kafe je moja droga.

• P

Pijem samo u društvu, šta znam. I inače to je jedino što pijem od "pića za odrasle". :)) Alkohol - ne.

• CrnaBo

Apsolutni i potpuni zavisnik.
    Roditelji kriju kafu od mene po kući.
    Nes ne volim, dođe mi kao sokić.
    Crna, domaća, pogrešno nazivana turska, slatka, a još sa cigaretom...eeeeee....

• messalina

Sladžu. Može nes, može tRuska, daj šta daš. Samo da je jaka!

• forget-me-not

Volim sve vrste kafa, mada ne pijem više od 2 dnevno... Ne mogu skroz gorku, obično pijem sa pola kašičice šećera, a ako ima nešto slatko uz kafu, onda ne stavim šećer... Ujutru nekad ne stižem da popijem, al' preko dana obavezno...

• Dub

Smanjio sam pijenje kafe. Kad dođe ispitni rok, znam nekad i preko litar da popijem, domaće, čemer. Ne koristim šećer i mlijeko.

• forget-me-not

Dub, tebi pomaže da ne zaspiš? Meni uopšte ne pomaže...

• Kolfild

prije 10tak dana poceo dana poceo da pijem crnu, tursku. navucen.
    sladjana, naravno

• Dub

Pa ne pijem je već neko vrijeme, ali kad stisnu obaveze, srčem kao lud. Pomogne mi da ostanem budan, ako je popijem poslije 7 sati, ne mogu zaspati. I nije plasebo, na mene djeluje tako. A ove espreso kafe ne računam, popijem 3-4 te kafe po danu i odem da spavam.

• forget-me-not

Ja ne bih ni mogla toliko da popijem... Meni kad se prispava, ništa ne pomaže...