Ko posljednji pobjednik 81

1. Dajem časove nemačkog,messalina-pa mi jedan učenik dolazi subotom :))
    Nisi jedina koja se zeznula-meni cele prošle nedelje bio trip da je petak(valjda od silne želje) :))
    Laki,krv ti provrila! :))

2. Jaoj, pa ja ne znam 5 reči na nemačkom, to je tako dražesno :)

Znam da brojim. Pazi sad:
    ajnc, cvaj, dra, fir, fnf, zex, zibn, aht, noin, cen!
    A? A? A? :))

3. Ne dam pobedu! Vidim traže... :)
    L@ki, laganica, nije to ništa... Samo pusti da teče i pritisni prstima tu kost na početku nosa i ne zabacuj glavu.

4. Prekoputa mene ima kuću lik koji živi u Austriji. Učio me je malo nemačkom, ali znam sam malo...

5. Aheheheehee,bravoo!
    Vi'š da si talenat! :))

6. Vi'š da si talenat! :))

Svi mi to kažu...
    xD

7. Ja ću da pobedim.

8. E,nisam ni ja perfekto germanikus,ali tek-"ne bih umrla od gladi na nemačkom" :))

9. Znam šta na nemačkom znači "blazmia". :)

10. VanGoga, mislim da ti učenik kasni na čas... :)

11. Šta znači-ja ne'am pojma? :)

12. Ne zna, ali počeo joj čas! :)

13. Šta se radi deco?

14. Pije se kafa i tračari se natnat. Kako si nam ti? :)

15. Evo sušila kosu, idem posle na neki rođiš. Mess, jesi pila neki lep čaj?

16. Nisam, nažalost. Od kad sam ozdravila, vratila sam se svojoj drugarici - kafi. Navika :/

17. Što si bolovala?

18. Period kolokvijuma + malo spavanja + Dejvis kup + nezdrava ishrana = 39.2 :)

19. Uf, sad malo pojačaj vitaminima, pušti kafu, ona ti samo izvlači "B" vitamin iz organizma, pogotovo zimi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.