Dajem časove nemačkog,messalina-pa mi jedan učenik dolazi subotom :)) Nisi jedina koja se zeznula-meni cele prošle nedelje bio trip da je petak(valjda od silne želje) :)) Laki,krv ti provrila! :))
Jaoj, pa ja ne znam 5 reči na nemačkom, to je tako dražesno :)
Znam da brojim. Pazi sad: ajnc, cvaj, dra, fir, fnf, zex, zibn, aht, noin, cen! A? A? A? :))
Ne dam pobedu! Vidim traže... :) L@ki, laganica, nije to ništa... Samo pusti da teče i pritisni prstima tu kost na početku nosa i ne zabacuj glavu.
Prekoputa mene ima kuću lik koji živi u Austriji. Učio me je malo nemačkom, ali znam sam malo...
Aheheheehee,bravoo! Vi'š da si talenat! :))
Svi mi to kažu... xD
Ja ću da pobedim.
E,nisam ni ja perfekto germanikus,ali tek-"ne bih umrla od gladi na nemačkom" :))
Znam šta na nemačkom znači "blazmia". :)
VanGoga, mislim da ti učenik kasni na čas... :)
Šta znači-ja ne'am pojma? :)
Stvarno ne znaš?
Ne zna, ali počeo joj čas! :)
Šta se radi deco?
Pije se kafa i tračari se natnat. Kako si nam ti? :)
Evo sušila kosu, idem posle na neki rođiš. Mess, jesi pila neki lep čaj?
Nisam, nažalost. Od kad sam ozdravila, vratila sam se svojoj drugarici - kafi. Navika :/
Što si bolovala?
Period kolokvijuma + malo spavanja + Dejvis kup + nezdrava ishrana = 39.2 :)
Uf, sad malo pojačaj vitaminima, pušti kafu, ona ti samo izvlači "B" vitamin iz organizma, pogotovo zimi.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Dajem časove nemačkog,messalina-pa mi jedan učenik dolazi subotom :))
Nisi jedina koja se zeznula-meni cele prošle nedelje bio trip da je petak(valjda od silne želje) :))
Laki,krv ti provrila! :))
Jaoj, pa ja ne znam 5 reči na nemačkom, to je tako dražesno :)
Znam da brojim. Pazi sad:
ajnc, cvaj, dra, fir, fnf, zex, zibn, aht, noin, cen!
A? A? A? :))
Ne dam pobedu! Vidim traže... :)
L@ki, laganica, nije to ništa... Samo pusti da teče i pritisni prstima tu kost na početku nosa i ne zabacuj glavu.
Prekoputa mene ima kuću lik koji živi u Austriji. Učio me je malo nemačkom, ali znam sam malo...
Aheheheehee,bravoo!
Vi'š da si talenat! :))
Svi mi to kažu...
xD
Ja ću da pobedim.
E,nisam ni ja perfekto germanikus,ali tek-"ne bih umrla od gladi na nemačkom" :))
Znam šta na nemačkom znači "blazmia". :)
VanGoga, mislim da ti učenik kasni na čas... :)
Šta znači-ja ne'am pojma? :)
Stvarno ne znaš?
Ne zna, ali počeo joj čas! :)
Šta se radi deco?
Pije se kafa i tračari se natnat. Kako si nam ti? :)
Evo sušila kosu, idem posle na neki rođiš. Mess, jesi pila neki lep čaj?
Nisam, nažalost. Od kad sam ozdravila, vratila sam se svojoj drugarici - kafi. Navika :/
Što si bolovala?
Period kolokvijuma + malo spavanja + Dejvis kup + nezdrava ishrana = 39.2 :)
Uf, sad malo pojačaj vitaminima, pušti kafu, ona ti samo izvlači "B" vitamin iz organizma, pogotovo zimi.