Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Мртви Фенербахче добија све осим Звездиних директних конкурената за плеј оф. Једи говна, Жељко.
http://www.sportingvideo.org/20170315/vv58c91afcf24940.13303839-1618619.html
Au jebem ti koliko loše ide, Đenka četvrta, mi potpuno nepovezani u napadu, ili bacaju cigle za 3 ili se Bjelica oslobodi i promaši zicer pa ajde jebote ajde
To Bjelice u kurac te ljubim! Lakše to nego zicer
A Simon stvarno nikad ne igra drugo poluvreme o čemu se radi
е још да басконија победи цска и да се носе сви у пичку материну
у оном тамо колу кућу и имање на ефес против фенера
Ovog mitrovića treba ubiti
дабогда умро митровић
Aj samo da mi nekako pobedimo ovo sad će da bude jebeno kad Đenka ima 4 penaltika
Ju ju ju
I svaki put vam istu jebenu foru proda pa jebite se i vi i vaša odbrana
све ти јебем они ће ово да изгубе
еј, пасколо га врти онако као чигру јебену па који ти је курац јебем ти матер инвалиду један најбоље двадесет пута да ти продају исти штос да би укапирао
дабогда изгубили ово, па је л' оно готово 20 било матер им јебем сад и због њих притисак на 200
Kakvi su ovo napadi jebote šutnite bar na koš jebemumaterjebemumaterjebemumater
Mati moja
Jebeni ćopavi kosovac
;D
O fala kurcu jedan jebeni napad ste odigrali protiv jebenog Armanija pa najgoru odbranu imaju u celoj jebenoj Evroligi
ја ћу да полудим