Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Fejlovao si XD
kako bih ga šutirao u glavu kosovarsku jao ahaha
Pa ne, Dženkins ne sme da izađe ni na plus 25, odma prave seriju. Kad je on u igri, u plusu smo 28, kad je Volters, u minusu 12.
Bas neizvesno xd
upalio sam kada je usao luka mitrevic, los znak xd
Kakva utakmica Dženkinsa
не знам шта бисмо без њега
Izvinjavam se što sam rekao ono za Đovaka, hvala dobrim ljudima iz teniskog saveza što igramo kući konačno. Obe tekme kući protiv cigana iz Madrida treba u Železniku da igramo.
svuda podji kuci dodji jer sunce tudjeg nega nas nece grijati ko ovo nase, samo ova hala i verujte pada i CSKA u finalu
DARUSAFAKO AJMO ZELEZNIKA AKO SMES
Rekoh vam da ce ovo biti lagano(doduse rekoh 15-20 razlike). Odmorili momci koji dan i ovo je za njih kerov kurac. Sad cemo jebati turcina dvoglavog(to znaci dogus on je to)
sad i zvezda prosla, ajoj ko da mi nije dosta nervoze ovih dana
Hoces povileneti u petak bomba?
Upišulje jebene, pobegli u finale, pu
нисмо смели да играмо за треће место
što ne igra tompson dve utakmice već, ni protiv uniksa, ni večeras nije ulazio
Kazu neki ljudi sa kojima sam prao kola juce u perionici da zvezda nece smeti da igra superligu novica trenira samo busanje u grudi do tada
@somi zato sto je glup ko dva kurca crna
novica gospodin uvek fer i korektno cestita pobedniku (FOTO)
http://www.b92.net/news/pics/2017/04/04/124685953558e3ea7e57efb993872693_orig.jpg
majmun