КК Црвена звезда

1. виш шта ти је авангарда, а?

2. :zatecen i ponizen:

3. Ovo vam je pogled u buducnost, ko vas jebe pa ne znate da unovcite jako bitnu informaciju

4. jahahahaha
    jadan :(

5. ЂЕНКА - ЦРНИ РАКОЧ

6. ракоч је бескорисно говедо и штеточина, овај је то био целе сезоне и сад експлодирао, немој да их поредиш

7. Само да ти кажем да ћу те наћи преко ип-а и пребити као вола ако почнеш да кењаш и просипаш мудрости овде ако не дај Боже пукнемо вечерас. позз

8. Колико су ме Калина и Ђенка одушевили трпањем са свих страна, толико ме је Лука одушевио паметном игром и са 7 офанзивних скокова. Не сећам се кад сам се последњи пут онако уживео у утакмицу, драо сам се као мајмун. И после ишли на Јами хахахах

класичан
    ЗВЕЗДИЗАМ
    В
    Е
    З
    Д
    И
    З
    А
    М

9. А наводно је био Булат планиран у тој кафани, мора да је озишао кући да се игра са Стар ворс фигурицама лоло

10. Markus će dati jedno 5-6 trojki zapamtite ovaj post

11. Ja mislim da ce dati 4 ali bih voleo da ti budes u pravu jer je 5 ili 6 bolje od 4, kapiras foru xDDDDD

12. Jaooooj a zvali me da idem na jami ja preskocio ostao gajbi da sam znao da ce biti stec ne bih propustijo

13. Insajd info: mwill namazao kitu najkvalitetnijom mascu koju je nasao kaze jebace ih

14. https://www.youtube.com/watch?v=V53Iqu07pzo

ајао ал се коњушар наоштрио да их јебе леле леле

15. Ima li neko link?

16. хахаха овај после неће погодити ништа пичка је то

17. Imam osecaj da blazica danas zrtvujemo kao dangu juce

18. њега треба жртвовати буквално, са све оним олтаром и зајебаним ножем

19. Prenos ima na RTRS (konacno i od njih neka korist) pa ako imate na tvu kanal uzivajte, ako ne, ganjajte neki strim za njihovu televiziju. Komentator je go kurac, ali opet je i to bolje od makedonskog bugarina.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.