КК Црвена звезда

1. https://www.youtube.com/watch?v=J-1RUbyVmF8
    6:17
    Glupa kuja ne razume Brančilov uzvišeni humor

2. добре сисе има

3. ni engleski ne zna, cim samo ove nase intervjuise...objasnice joj brancilo posle kako se skida mrezica xexe

4. хаха добар је брачило

5. Ovo je ona što je tražila jebenom Dalou da joj se potpiše na sisi? Čuj mene ona što se svaki meč nacrta u Pioniru/Areni...

6. Koliko sam bio naložen na ovu Minu dok sam je gledao sa tribina a onda sam je vidio na tvu šminke bez i stvarno je borGa, neko je već to tvrdio ja sad potvrđujem. Definitivno nije top class pička.

7. Dionysio

Ovo je ona što je tražila jebenom Dalou da joj se potpiše na sisi?

zajebavaš lol

8. баш има онај докторски потпис, види се да је вежбао

9. pozz ljudi treba mi prenociste u kosjericu da li ima neko da mi moze pomoci?

10. знам ја неке избјеглице што живе у школи могу њих да питам да те приме

11. Глупа фуља.

ЕДИТ: https://www.youtube.com/watch?v=SGLs5oDsrEg Ево и Боби снимио рекламу, значи да и он остаје лол

12. Je li realno ovo za Bobija hahahaha

PIŠAJ PO NEJAČI SA KOSMETA PAMTERI DO SMRTI!

13. ма неко срање се спрема неки маркетинг нека говна смарачка курац ће да остане мораћемо и републику српску да ојадимо новчано

14. мораћемо и републику српску да ојадимо новчано

Nemam ništa protiv lol
    :odlazi da peva dodole:

15. Kad je to vece sa malim gmazom?

16. kolko očajan voditelj

17. Da brt, trebo je Tegeltija da vodi emisiju

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.