Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Valjda njima od prodaje Milutinova zavisi mnogo toga, i baš računaju na te pare pa bi u tom smislu izgledala kao namjerna destabilizacija.
A realno gledano imali bi takav stav za bilo kojeg igrača da pređe u Zvezdu jer ovo nije normalno vrijme, oni se bore protiv vjetrenjača i svaki prelazak je izdaja i destabilizacija.
Na stranu to što mislim da je sve ovo o Milutinovu plasirano od Vujoševića i da se svađa sam sa sobom.
Znaš kako bvd, verovatno zbog toga što nije za Srpsku košarku bitno da Zvezda preživi, ali samo bolesnom mozgu može da padne na pamet da popreko pogleda svetinju i instituciju kao što je Paćo, a kamoli da ga uništava. Isti je to čovek izjavio, da ne bude zabune.
ma sto posto ima necega u prelasku milutinova, coki je osetio krv pa bi sada da ih iskida totalno, ponudili su mu ugovor smem da se kladim. Eno i zurnal danas potvrdjuje jucerasnju vest u fazonu: javnost ne veruje a mi vam lepo govorimo.
Samo mislim da osim nekog zadovoljstva sto im je uzet najveci talenat u ekipi nemamo nista-to je jebeni milutinov, koji ce nam kurac? On prvog centra u el ne moze da nam igra jbg... Vujanic je bio druga prica, kao sto se i videlo.
edit: te price o destabilizaciji neka pricaju deci u parkicu, oni bi nama prvi uzeli igraca i naravno da bi bilo "normalno da igrac hoce da igra u vecem klubu i u el"
http://www.mozzartsport.com/vesti/oglasila-se-i-zvezda-nista-od-milutinova-bolje-pisite-od-nasim-pobedama-nego-o-sastavu-tima-za-narednu-sezonu/105255
U pravu je covek, novinari su bezobrazni i ne pisu o ZVezdinim pobedama. Evo ja cu:
KK Zvezda je ostvarila zapazen rezultat u kupu donjeg dela zamrzivaca (takozvani deep freeze trofej). U polufinalu je dobila kilo zaledjenog graska dok je u finalu posle ogromne borbe savladala Kremisimo.
https://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU
Navodno je Milutinov već završena stvar, ali se to neće potvrditi sve dok se sezona završi. Naglašavam navodno.
Па чекај, Милутинов ваљда није издајица, како то сад ?
Не бих волео милутинова у звезди јер би играо првог центра испред цирбеса, мада не мислим да је лош играч, одличан је за своје године, и уз доброг плеја био би дебело бољи, ал' бих га волео јер би онда чупали косе и вадили очи, кукњава три месеца. Оно, кад би могао да дође само на месец-два, па да се проследи негде, е то би било право!
U fmp?
Па више сам мислио на тамиш, пошто причају да се с њима фузионишемо, јер нам ово с ефемпеом истиче следеће године, па да се обезбедимо.
plus milijardu
Meni se ne đasvi Milutinov. Mogo se gicao kad ga karao Jaka s prsten u oko.
EDIT: Boris Bizetić je
treba da upute zvaničnu ponudu Dulu, da bude pomoćni Radonji
da bude puno nula za dula
http://www.sportuzivo.tv/kls/kls2.html
eo ko oće da gleda FMP-Radnički Beograd, u 18h počinje.
p00000000000000zzz
TOLIKO O MILUTINOVU
што овај вилијамс лепо не каже боли ме курац да играм и пусти га лепо радоњић да вршља по чаршији до финала суперлиге, овако само једе говна и нервира народ
I coki zna da militinov nije neki vrstan igrac ali isto tako zna da ce onda jebati djumica ko nerotkinju u mataruskoj banji
Gonzo, cim sam procitao u zurnalu znao sam da ces da potvrdis lolo ali ja sam ubedjen jer uvek su takvi tekstovi sa dozom nagadjanja ili uz neku ogradu a jutros je bukvalno bilo: javnost ne veruje ali tako je
+999999999
Zato sto je placen i ko mu jebe mater ima da igra i trenira kad mu se kaze
Pa nismo mi kkp pa da nam pecarosi igraju i treniraju kad oce a macvan da izbegava evrokup
Ajde bre ljudi šta se nervirate bez veze. Radonja je nekoliko puta (nezvanično naravno) govorio da mu Vilijams često ide na kurac i da ga smatra neozbiljnim pošto lik ako ne trenira ništa drugo ne radi osim igranja igrica. I tako mu prolaze dani.
I duva svaki dan. Samo to ne sme da se kaze