Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
JAOOO
Аранитовић играчина. Јеботе колико физички личи на Богдана, анблибвл.
Vojislav Stojanovic mi je pusio gowno za ona dva promasena slobodnja bacanja, posebno ono drugo gde nije uspeo da dobaci do obruca.
Ауу
Aranitovića pod hitno u prvi tim, mali je ubica.
haha ovi klinci svi prepucani ko da su ih stancali na traci
aranitovic dobar bas je pokidao popravio je sut voja zajebo na kraju i prodo previse lopti al videlo se da je rikno vec na poluvremenu
i nzm da li ce iko od ovih klinaca u prvi tim sl sezone verovatno ce biti mesta samo za gudurica il davidovca videcemo
ili nece ni oni dobiti sansu
Guduric sto posto
Ja zadovoljan. A za prikljucenje prvom timu me ne pitajte nista, koliko god cudno zvucalo, previse kandidata ima.
DEBELA DEVOJKA!
јесмо победили?
Fajnl for 2017 u Beogradu. Sjajna prilika za tačka na i državnog projekta reklo bi se.
#IzaberiFMP
ало говна пито сам нешто
2017 nećete više biti FMP hehe
Jedna plejof serija je dovoljna da od navijača Partizana napravi još veće miševe i pošalje ih duboko u rupe. Nigdje ih nema, strah je ušao u kosti. Strah od moćne Zvezde koja im se popišala u život. Jesu li to navijači institucije??
Zato vidim da si ti bio aktivan i kad ste bili na nivou tamiša vidim svaki drugi post tvoj na prvim stranicama lololo
цркли мајци дабогда
možda nisam ulazio na forum tad???
jok bač pukli ste
Marko, FMP je izgubio na juniorskom adidas turniru u Madridu ako to pitas.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/kosarkaska-dilema-veciti-derbi-ili-finale-evrolige-224928.html
Zaista sranje, gradski derbi i finale EL u isto vreme. Delijama je lako, jebe im se za utakmicu FMP - Partizan, oni ce gledati finale EL.