Надам се да ће имати неку врсту отвореног уговора и да ће после неколико утакмица прећи код нас, ако се испостави да се вратио у пристојну форму. Мада би то било шупачки према њима.
Za kraj, predsednik Valjevaca najavio je da će Metalac uskoro promeniti ime i da će se zvati Valjevo.
"Klub će se zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju...", zaključio je prvi čovek kluba priču za 'Večernje Novosti'.
daj i sa ovima fuziju
da FMP RAVNA GORA teroriše Paću
боксеру, шаљем ти новце постнетом, је л' ок то? само чекамо псета да пошаље пошто је попадао као во јер не зна да се клади, а теби свака част, можеш да частиш младеновачке курве коктелима. поздрав добри човече.
STIGLA VAM JE SLEDEĆA SEZONA!
Na KK Paća temi se nahvatala paučina.
Oplako sam na kaznu od 36 000 dinara. KSS samo traži način da uzima pare.
Miličić u Metalcu , sledeće sezone drugi centar u Zvijezdi i Radonjin džoker sa klupe
Što niko ništa ne piše? Evro navijači.
Miličić je u Metalcu tek od sledeće sezone.
спровешће му цев директно из пиваре да ђујићу са стомачине не мањка
Надам се да ће имати неку врсту отвореног уговора и да ће после неколико утакмица прећи код нас, ако се испостави да се вратио у пристојну форму. Мада би то било шупачки према њима.
Ko ih jebe
"Klub će se zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju...", zaključio je prvi čovek kluba priču za 'Večernje Novosti'.
daj i sa ovima fuziju
da FMP RAVNA GORA teroriše Paću
metalac će da se fuzioniše sa miličićem i da postanu
eventualno tada će psotati ravna gora
SEDMI PUT.
Ma oni su filijala, ko ih jebe.
Први спомиње +41: јанпи 1.6
Први спомиње 13 узастопних титула: пензионер 1.9
Први спомиње "фмп": вуцицупедеру 1.07
Oću 5 k na Penzionera da stavim. Mere li to?
Edit: i da vežem sa ovim za FMP, vajdica.
http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=1295#post_3207454
Ето, глат узме човек паре, а ви се јебете са хрватима и даље.
боксеру, шаљем ти новце постнетом, је л' ок то? само чекамо псета да пошаље пошто је попадао као во јер не зна да се клади, а теби свака част, можеш да частиш младеновачке курве коктелима. поздрав добри човече.
Ok RadmiloKg, nije problem sačekaću te pare sa Kosova
Pozdrav i tebi pošteni prijatelju
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201502/157539/mahanje.gif
Ima negde podatak koliko je Bobi dao poena u karijeri za nas?
ima
Ok
Saljem pare direktno bohoru da izbegnemo proviziju ko jebe radmila
ne znam tacno koliko sam usao jel 100e dovoljno boho?
Ako, valja.
Dobra bi kvota bila da se nijedan grobar ne pojavljuje na sajtu dva dana pre sledećeg derbija i dva dana nakon istog, ako izgube. Cenim nekih 2.5!
A večeras sa megom u šes', prenose, taman da se neko njihov dokaže da otimamo posle i uništavamo srpsku košarku.
Baba Vanga je prognozirala da 2017. zvezda osvaja Evroligu.