КК Црвена звезда

1. Ćoki jebe ne vadi. Ovo je možda najveća malverzacija u istoriji sporta.
    Sad još samo da se reši dugova sa FK.

2. Brate transparent je sam doneo neki indijanac na aba ligi. Sam pravi transparente i kaci ih

3. Pa da al onda moram do sudjeg dana da gledam kako lobanje poput vucicupidoru i ostali linkuju ovi sliku na svakoj drugoj strani..smorilo medjeda

МИ СМО ЧЕТА ЧОВИЋА НЕБОЈШЕ ! Њихово цмиздрење ме храни, то ме срећним чини, то су моји ви та ми ни.

4. Ima još njegovih transparenata.
    Mislim da je iz Arilja ili tako nešto.

5. Mislim da je iz Arilja ili tako nešto.

Znaci 100% pamuk

http://www.ariljskipamuk.com/

6. Pamučni transparenti lolololo

7. хахахаха која бламчина

8. Što je najgore lik misli da je zanimljiv.

9. Boxer
    Ako će da te pogodi to što će ovu sliku da kači bilo ko a i on joj čak zna pozadinu jbg onda baš

HAhahahaha znaci sad je prica da je to neki jedan jedini lik napravio i okacio i to da bi toboze sprdao grobare? :D

Au gani, pa vi ste stvarno komedija.

Pritom transparent bio na tekmi dok vam je grobarska kurcina poduboko bila u grlu ali je tako neki mag znao sta se sprema leta 2015 pa SPRDAO GROBARE ahahahhahaha

Mozete vi da pricate sta hocete onom vucicupederu,al vi transferisete sa ovakvim izjavama vise nego sto je on izasrao stvari na ovom forumu

10. Kralju više ništa ne pričam vučiću jer znam šta radi na sajtu. Pod 2 za sliku se još ne zna tj za transparent koga više sprda, nas ili vas. Ne znam šta je nejasno brt

11. Znaci sad cu ti naci i kako se zove. Nije okacio da bi zajebavao glodare nego je jednostavno debil jbg.
    Grupa ga nije okacila i to bi trebao da znas jer je slika sa ABA lige.

12. Dakle pojedinac ne moze predstavljati sve navijace kk Crvena zvezda.
    Samo sebe prcate kaceci ovu sliku.

13. Ne prcamo mi sebe nikako, prcamo takve mongoloide kojih ima medju vama.
    Ima ih i medju nama, al srecom i ne daju da kaze transparente, inace bismo verovatno videle neke poput DULE ODLAZI ili COVICU UZMI NAS.

14. Lol pa vi ste dozvolili da se istakne transparent onaj za Jevreje i onda ste posle pricali da su to pojedinci samoinicijativno okacili nasred juga. Tako da je najbolje da se poklopite.

15. Only jews and horses?

Vrhunska prozivka.

16. grobari su mrcine

17. Vrhunska prozivka.

LOOOOOOOL
    Pa jbt sto ste onda posle meča tvrdili da su to samo pojedinci uradili?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.