КК Црвена звезда

1. Kod navijača Partizana preovladava skoro pa zajednički stav, zastava “Only jews and pussies” (samo jevreji i pi..e), kao parodiju na čuveni slogan serije Mućke (Only fools and horses) je doneo pojedinac, jasno je da nije deo velike koreografije i da će disciplinci evropske kuće fudbala ovaj slučaj gledati kao izolovan, znači i Partizan simbolično kazniti.

Telegraf.rs

2. Ok vracam se u kuliranje tvojih postova, posto sam zbog ove vrucine zaboravio koliki si mongoloid

3. Ni ja ne itam tvoje falsifikovane finasijske izvestaje. Poyy
    EDIT: dokazao sam da smo bolji navijači

4. Odbio vas Štimac, Sportando piše da ste zainteresovani za Meta Dženinga.

5. Štimac najjači lik

6. Stimaru smo hteli i prosle godine al bio skup pa dosao brat maik

7. Šteta što nije došao da uživamo u duelu Štime - Božo Đumić

8. Stimaru ne bih doveo ni u moju ekipu za basket u kraju.

9. Stimara je vrlo zahvalan igrac

10. 60% Ćokiju, 40% klubu.

11. Odbio vas Štimac

Nije Štimcu ni nuđeno da dođe u Zvezdu Mlatoni. A Džening će najverovatnije u Panatinaikos.

12. deo duletove izjave

To je dovelo do toga da osim NIS-a, od čijeg se sponzorstva plaćaju poreska dugovanja, nema drugih sponzora. Oduzet je i Telekom

Oduzet je i Telekom

Oduzet

13. LOL milion evra za Kalenića, pa ako je to tačno onda je to posao milenijuma

14. LOL milion evra za Kalenića, pa ako je to tačno onda je to posao milenijuma

Iskreno i meni je cifra pomalo neverovatna. E sad, on je pod ugovorom sa Zvezdom tako da je obeštećenje svakako moralo da se plati, ali mi je i dalje ogromna suma. Mada je Ćoki najverovatnije iskoristio što Turci imaju brdo love, a moguće da je možda i Željko Obradović malo pogurao pošto je Aca Rašković menadžer i njemu i Kaliniću.

15. Mejmuni jesam ja pre mesec dana napißao da cemo dobiti milionce, a onda je maltoni ili tako neko napisao 400k

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.