Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Bačje, ne znam po imenu... možda kad bih ga video... mada po prezimenu i godinama, nije isključeno da je sin jednog lika starijeg od mene 7-8 godina, sa kojim sam trenirao u to vreme dok sam se još aktivno bavio košarkom :)
OK, hvala Peđa! Ovo tvoje objašnjenje mnogo više pije vodu od ovih glasina koje sam pokupio sa neta (u stvari ovo za tatinog sina sam čuo iz usta jednog proverenog barona, mada se moglo pročitati i u komentarima na netu).
Realno Milutinović je poslednjih godina dobio i previše šansi u odnosu na ono što je davao. Prošle godine protiv grobara "nigde ga nije bilo", ni u jednoj utakmici. To je za igrača od kojeg se očekuje da postane vrhunski, neprihvatljivo.
"Sve najbolje u nastavku karijere!" ;-))))))
Kad smo kod Batočinaca, mnogo više mi je žao (za) Uroša Nikolića, pogotovo što ga u poslednje vreme tera maler i sa povredama. Sezonu u kojoj je bio kapiten Zvezde odigrao je vrhunski, kao uostalom i Nedović, Cvetković i danas olako zaboravljeni Sava Lešić.
E Dože, tek za Uroša moram da ti ispričam jednu anegdotu :)
Negde tamo, ja mislim 2001-e, odemo mi sa klubom na pripreme u Vrnjačku Banju.
U pitanju je bio prvi tim naravno, ali trener odluči da pored nas povede i malog Uroša koji je tad imao 14 godina. Izrastao je nešto u kratkom roku mnogo i bitno je odskakao od svojih vršnjaka, bar što se tiče visine. I sad tamo, mi svi puni elana, spremamo se za novu sezonu, svako bi da se dokaže, sve puca od rada. A on, jebi ga, još klinac, jebe se njemu da se on tu nešto cima. Dečko je bio takva flegma i toliko ga je boleo kurac da se nešto trudi i nameće, da smo ga zvali Bogdan Diklić (mada je i fizički izgledao ko da mu je rodjeni sin :))
Vrhunac svega je da sam ja posle par dana, zbog te njegove nezainteresovanosti i neozbiljnosti izjavio doslovno: "Ako ovaj Uroš ikad postane košarkaš, ja ću sam sebi da odsečem kurac".
Na moju i njegovu sreću, on je postao košarkaš i to vrlo dobar, a ja sam ostao nedosledan svojim obećanjima. Neksi me i dan danas podjebava zbog te moje izjave :)))
Znam za to, nemo' sada da ti nađem tvoj post od pre dve godine!
Al' nema veze nek čita omladina ;-))))
EDIT: Evo nisam se ni pomučio, s prve strane teme: http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1#post_838330
Ispunjavaš obećanja k'o političar ;-))))))))))))))))))))
Nema, znači otupelo se, krštenica žuti polako :)))
Šta tek ja da kažem, kakva krštenica, poč'o ja da žutim ;-)))))))
http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2013&mm=02&dd=23&nav_id=689327
Evo i ovde da postujem siguran sam da vas zanima.
Naravno, baš ja sad hteo da postujem... :)
Jbg, i drago mi je i žao mi je...drago mi je jer je pobedila Igokea, pa je mala verovatnoća da ćemo biti prvi, a i ako nekim slučajem izgubimo u polufinalu, i dalje imamo EL, ali samo kvalifikacije...tako da moramo da prođemo u finale, a i da pobedimo tamo, što da ne...
ovaj bilic negira sad sve to
Брате, тај Билић је још веће говно од ових из УЛЕБ-а, ко зна шта се спрема и шта ће бити на крају.
Biće šta i treba da bude, 1. ide u Evroligu, i pobednik F4, ako bude to isti klub, ide 1. i 2. iz regularnog toka...
P.S. Smešni Partizan izgubio...hahahaha...
aaa Covic aaaa jebi efempe aaa olimpija covicev drugi racun aaaaaa rakoc peder aaaaaaa djilas kupiJo aaaaaaa potkradaju nas aaaaaaa nemamo pare aaaaaa
јебу нас словенци, срамота
Ne igraju oni dobro, mi smo očajni. Samo 7 poena za četvrtinu...
Prokinućemo treću, ne brini...
Iako sam igrao protiv Zvezde...jer mislim da ćemo izgubiti, kao zbog toga što nije tu ni Skot, ni Braun, ni sl. a u suštini što šuškaju pravilo za F4, što bi nama odgovaralo verovatno...još će i Paća biti 4. ...ili sam ja tako umislio...
Ako nas dobiju dobiće tesno, da ne bude providno, kao što je providno sa turcima.
појо сам говно, стижемо их лаганица :)
и прешли
ajmo ajmo ajmo poslednja cetvrtina a rezultat 38:40
и прешли
Nisi još, nije još ništa izvesno...P.S. Evo nekom ako treba link:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/136834875336020.html
Edit: Ipak si pojeo govno... :)))
Najgora utakmica koju sam u životu gledao.
Hahahaha koja utakmica. Kvalitetna pre svega.
Добро испаде на крају. Самарџиски напоље.