КК Црвена звезда

1. Dabe jesi l' ti ciganštura (kao što mislim) il' grobarčina?
    Neke čudne postove si pisao na ONOJ temi...

2. Koje čudne postove? Što me nerviraju i jedni i drugi kreteni koji prave sranja na utakmicama? I što me Čović i Vujošević nerviraju sa svojim prepucavanjima itd...
    Nisam ja navijač, ja sam samo simatizer cveno-bijelih. Što se tiče navijanja, tu sam više za lokal patriotizam.

3. tu sam više za lokal patriotizam

E za to te pogotovo podržavam!

4. http://kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/organizacija-evroliginog-juniorskog-turnira-je-privilegija
    Hehe, po ko zna koji put za redom... :)
    Al neka, tako malo skeniramo klince, da vidimo buduće talente... :)))
    Nego, zna li se šta za F4? Baš sam naložen da možemo da osvojimo, pa bih da prisustvujem tom VELIČANSTVENOM događaju...

5. Otpušten Andreja Milutinović, čisto da više ne pitate šta je sa njim...

6. Mislim da je ovo ozbiljna greška kluba, Milutinović je odlična igrač. Zapamtio sam ga još pre pet godina kada sam radio Prvu B ligu, koja je kasnije preimenovana u nekakvu juniorsku, dečko je ubijao a pritom je i bez problema prešao u seniorsku košarku.

7. Nedovoljno je pokazao prošle sezone pogotovo imajući u vidu satus koji je imao kod Pešića. Mnogo više mi se dopadalo kako je igrao u FMP-u...(kao da je pa menjao klub, reći će neki).
    Pisao sam već o glasinama koje sam čuo, i šta je bio razlog neigranja ove sezone i evo na kraju raskida ugovora.

8. Jebeš ga Dože, ja zaista nisam čuo nikakve glasine. Izgleda da su ovi moji sa košarkaške rešili da ćute ko kurve u vezi njega :)

9. ZAŠTO ĆUTITE KURVE S KOŠARKEEEEEEE?

Moradoh da se izpadobranišem, evo odoh ja sad xD

10. Ne moraš Skočko, ja sam uvek za ovakve zajebancije i upade na temu :)

11. Navodno je "glumio Radmanovića", dobro nije jeo bananu, ali ga boleo kurac da obrati pažnju, dok je Gurović nešto objašnjavao/demonstrirao na treningu...
    To sam ja čuo, plus sam čitao (kroz komentare) i načuo da je i inače "tatin sin" novčano isforsiran, ali za takve priče me zabole patka, ako je igrač dobar, a on je bar solidan.

12. Ako je stvarno bio toliko nedisciplinovan onda ok, a i ako je tatin sin onda je vala jedan od retkih koji je i znao da igra pošto tatini sinovi uglavnom veze nemaju.

13. I Sale Đorđević je tatin sin al' druge vrste...i braća Grbić, pa im ništa ne fali!

14. Pa i Rakočević na kraju krajeva.

15. И Марко Јарић. И Марко Мишковић и Марко Милошевић...

16. Sem Rakoča vaši primeri su zlo!
    Ae Jarić je lapo-lapo, mada je Srećko izmislio basket za njega.

17. E sad ovako, pošto je mali Andreja Milutinović Batočinac (kao i Uroš Nikolić, koji je do ove sezone igrao u Zvezdi), da vam dam neke informacije iz prve ruke, pošto momka znam još dok je bio klinac.
    Dečko nije tatin sin, ako ne računamo da mu je ćale svojevremeno igrao za Slogu iz Batočine :) Pikao je basket u KG-u neko vreme, zapazio ga Čova i doveo u FMP. Prošao je sve selekcije tamo, išao na onaj njihov koledž u Basketlendu.
    ZA ugovor od dve godine je u tom trenutku dobio silne pare, ako se ne varam radi se o 300-400 hiljada evra. Na početku ove sezone su mu ponudili smanjenje ugovora, ne znam tačno o kojoj se cifri radilo, te kako nije pristao na to, mislim da ga je lično Čović udaljio iz prvog tima, u smislu nastupa ove godine. Ovo mi je nedavno pričao njegov rodjak, ne sumnjam da ima dosta istine u tome.

18. Predražinjo ovo je veoma realna varijanta, sličan je fazon i sa Čakarevićem u Partizanu koji takođe nije pristao na smanjenje plate.

19. Стандардна пракса наших (не само наших, наравно) клубова. И фирми уопште. Паралелно се пуштају разне приче о играчима и све то резултује да на крају морају да прихвате шта им се да. Добро прођу ако им не закуца на врата пар "ангажованих" навијача. Има примера колико хоћеш.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.