КК Црвена звезда

1. Bar nemam prljavu dasku poyy

2. Ne mirise mi ovo na dobro, strah me da ne dovedemo opet neko polupojacanje ala Nelson.

3. Što baš Nelson? Nije on bio tako loš.

4. ае не лупај, био је курчина обична, једини добар потез је рвачки захват са милутиновим

5. ух јебенти сунце човек је међу највећим штеточинама у новијој историји клуба, после ракоча и блажиџа

6. Što baš Nelson? Nije on bio tako loš.

Lol brt, nemoj lupati, jedan od najgorih plejeva u našoj 4 godina dugoj istoriji.

7. Zvezda našla zamenu za Vilijamsa? http://www.sportske.net/vest/kosarka/zvezda-nasla-zamenu-za-vilijamsa-234810.html

Је л' гледао ко овога кад?

8. Koji kurac stavljaš taj novinarski naslov da bi ušli u vest, napiši ime.

9. Brz, dobar ulaz, loš šut, slaba organizacija.

10. Стављам јер је објашњено гдје је играо, да не прекуцавам. Ко да је проблем ући на вијест и видјети о коме је ријеч. Мрско ти је што си жив.

11. Sa telefona sam, jedva teme otvaram.

12. Гал Мекел, играо за Нижњи Новгород прошле сезоне, 27 година. Реци тако, јебем те ја, откид ја знам да ти је фон говно.

13. Хвала на инфо, Млатони.

14. Cirbesara sjebo zglob ljuto, propusta EP, valjda će sr oporaviti do početka sezone.

15. http://kosarka.hotsport.rs/2015/08/22/plej-u-magli-nema-para-za-zelju-trenera-radonjica/
    Kako nema Vučiću decxko? Jebali te imigranti, njima zidaš prihvatilišta, a Zvezda da nema za NBA crnju? :(

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.