КК Црвена звезда

1. стигла нас је томпсонова рука и у србији

2. Гледао сам га у Бамбергу, није лош играч, има солидан продор, добар скок, бољи шут од Џенкинса. Задовољан сам ако дође.

3. Pa zar da ne možemo da dovedemo ni mučnog Kleja, nego sve neke kopije.. :(

4. Inače...
    http://kkcrvenazvezda.rs/media/photos/55db48759a93aimg_0469_headline.JPG
    Blam je meni ovo. Šta jedu govna koji kurac, Sofo da se vozi GSP-om.

5. Pa auto ne može da ga izdrži.

6. Ma mi dovodimo igrace nemackog prvaka molim bilo? Imamo love e

Od ovog tompsona ocekujem vise od matorog sofoa dobar igrac skroz akonje sam dize se na sut ako nije ide na ulaz. Jedino sto mi kao "smeta" je sto ako ne ide na kucanje(jednom rukom sa nekim poluskokom lol) onda baca nesto izmedju suta i floutera neki do jaja glup izbacaj ne znam kako da nazovem ono. Mada pogadja mater mu jebem zato sam smeta stavio pod navodnike

7. A ovo sa debelim crncem i gsp-om je neka marketing fora kazu reci ce o cemu se radi

8. Који смо маркетинг магови, још мало ћемо почети да доводимо играче који ћесе исплаћивати само од дресова, као Реал Мадрид.

9. Coki je biznismen jbg kao i svaki mafijas. Biznismen sa planom i vezama u drzavi a kad je tako onda mu je lako da radi svoj posao

10. Шта је са осталим појачањима, има ли каквих наговјештаја?

11. Који смо маркетинг магови, још мало ћемо почети да доводимо играче који ћесе исплаћивати само од дресова, као Реал Мадрид.

TI znas nesto o kosarci?!?! Ti nemas pojma o zivotu!!

12. Mislim da treba ocekivati jos samo pleja jer ce guduric kao suter dobiti dobru minutazu ove godine

13. Osim ako nekako ne oteramo slovenca mada treba biti budala pa ga kupiti...

14. pseto88
    A ovo sa debelim crncem i gsp-om je neka marketing fora kazu reci ce o cemu se radi

Pa valjda je ustvari bio pun autobus prikrivenih navijača, pa je bilo šalovi, pesma i to.

15. Nesam skolovao brate koliko sam ja procitao receno je: otkricemo u narednim danima o cemu se radi

16. Šuška se nešto oko ovog Mekela, nemam pojma. Nije loš, ali da bude zamena prvom pleju, kao što je bio Ročestiju u Nižnjem. HOĆU CRNCA NA POZICIJI CRNCA, Ćoki ne igraj se.

17. Ovaj mekel je tioa sesti ili sedmi pik sve zavisi od para

18. теодосића доводимо после првенства запамтите овај пост пичке

19. U pravu je peđolino, fora je bila što su mu kao rekli da će morati da putuje gspom, on ušao, unutra sedeli i stajali neki random ljudi gledajući svoja posla i kad je bus krenuo, oni svi krenuli da pevaju zvezdine pesme i razvili zastave. E sad kako je on reagovao, to ne znam.
    Mnogo su nešto novinari šturo preneli tu vest, baš je na prvi pogled izgledalo kao ogroman transfer blama

20. трансферчуга

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.