КК Црвена звезда

1. Pa ti klinci potencijalno mogu da donesu više para od tih pravih igrača na jednogodišnjim ugovorima. A koj kurac ćoravi okupi po 10 talenata u mlađe kategorije ako niko ne dođe do prvog tima.

Fabrika za uništavanje igrača uvek bili i ostali

2. Ahaha daj ne ložite se

3. Mlatoni pedeset puta je bila priča da je nemoguće držati 12 "klinaca" u prvom timu, i igrati sa njima EL, ABU, šta sve ne, i da će to biti problem pred svaku selekciju, ne znam šta se sad čudite.

A jeste, sad očekujete od Sofoa da zaradi Zvezda pare, serendate, pare se mogu zaraditi samo od domaćih igrača, ali prvoklasnih. Ne možeš večitog talenta Cvetkovića prodati, možeš Kalinu koji reši 20 tekmi, kuca preko Burusisa, sl. sledeće godine će verovatno prodati Mitrovića...

Ako neko ima školu košarke, ima Čović, mada je Hemofarmova bila možda i bolja, sa ovog spiska repke su Hemofarmova, Zvezdina ili FMP-ova škola, osim Kuzmića, koji je (bar meni) Cukić.

Očekujem veliku minutažu Guduri od ove sezone, sve ostalo bi bilo razočaranje.

4. Ево, објаснио ти је Дио. И мора да се направи чистка у одређеном тренутку. Гудурић и Давидовац вероватно ће следеће сезоне у први тим.

Од ових што су отпали, једино је Ђукановић био као неки таленат. И то само јер је имао шут али је и ту подбацио прошле године у ФМП-у.

5. Glup potez Radonje. Kad pređu sad u Partizan i Dule ih uzme pod svoje, ima da izrastu u NBA asove. Jebote, toliko godina u školu, a vazda prvi razred.

6. FMP-ova škola je bila dobra dok je tu bio Raša Radovanović, kad ga je legenda oterao sve se spustilo na mnogo niži nivo. Ko da nauči klince, Jakovljević, Gurović i Klipa? Ovo što oni rade uništava te igrače i našu košarku po manjim centrima, kad pogledaš mlađe selekcije po 2/3 tima iz FMP-a. U fazonu natrpa se koliko može "talenata", juri se rezultat a kad treba da se ubaci mladi igrač kupuju se Dangubić, Davidovac, Apić i juri se Zagorac.

7. Meni ide na klinac što se te mlađe selekcije fmp-a, sada i Zvezde jelte, oslanjaju na fizičke predispozicije. Naprave od njih atlete, i udri. Verovatno zato se prečesto desi da na prelazu nestanu.

A i ti manji centri mi se penju na kurac, ako imaju "talenta" tom talentu se daju sve lopte, pa se ispucava do besvesti, eventualno ako imaju centra koji će da pokupi po koju loptu, pa opet da doda tom "glavnom" da šutne. On u međuvremenu utripuje da je najbolji ikad ever, i od svega mu ostane priča "kako je nekad žario".

A što je problem dovesti igrača? Najjače da ako neko ima svoju školu ne sme da dovede nijednog igrača.

Al opet kažem, pričalo se o tome sto puta. Idi gledaj Paću, ako pratiš fudbal.

8. Da kažem i ja par reči o ovim igračima. Mrzelo me ranije da svraćam. Poyy za pseta i duku. Dušane, javi se za patike.

FMP-ova škola je bila dobra dok je tu bio Raša Radovanović, kad ga je legenda oterao sve se spustilo na mnogo niži nivo. Ko da nauči klince, Jakovljević, Gurović i Klipa?

Koliko znam Raša je otišao iz nekih razloga koji nemaju nikakve veze sa Čovićem. I slažem se da je on jedini tu nešto znao. Samo treba pogledati selekcije igrača za njegovo vreme, i posle toga. Ova trojica navedenih jednostavno nisu ni blizu nekog dobrog trenera. Jure rezultate, a nijedan igrač nema šut. Jebe mi se što će mlađi kadeti biti prvaci, kad jedan kršten šuter, lucidan plej, neće izaći odatle. Guraju se fizikalci. Musli je najbolji primer toga u Srbiji u poslednjih par godina.

Što se tiče ovih pojačanja, nisam mnogo znao o Tompsonu. Ali ono što sam video, pročitao, našao, odličan šuter i vrlo racionalan igrač. Biće dobro pojačanje. A Mekel, plej kakvog nismo imali dugo. Nema ono što ima Vilijams, ali je za naše uslove vrh igrač. Teško da bi beli plej išao u NBA da ne zna ništa. Još samo ostaje da se vidi da li Jaka ide li ne. I da li će se dovoditi neko umesto njega, ili će se malo forsirati Gudurić.

9. ко зна, можда блентави блажиџ покида сезону као претпрошлу

али свакако желим да оде

10. Nije bilo teško pokidati pored Simona, Radena, Raška, Tadije. Nije on bio loš ni na početku ove sezone. Ali posle je nestao. Gotivim ga, ali možda je vreme da ode. Imaće i veliku platu ako ostane

11. брате све у односу на машење улаза кад трчи сам контру (што смо видели више пута прошле сезоне) је кидање

12. Postao je specijalista za pogađanje table levom rukom... Sve mi se čini da se radi na tome da ode

13. Konjušaru se ostaje jer nigde ne može da zabode 300k koliko ima ove sezone po ugovoru, a niko nije lud da plati obeštećenje za njega.

14. Ili smanjenje ugovora, ili odlazak. Mada mi se sve čini da je bliži odlasku. Ne bih imao ništa protiv i da na kraju ostane, ali ne za 300k. Mnogo je to para

15. Жидов Јовић
    Томпсон БРАНЧИЛОБОГЛАЗИЋ Гудурић
    Дангубић Давидовац
    Лука Тејић
    Софо Цирбес Настић

16. Фали нам још један играч на 3/4 ал' изгледа да нећемо доводити више никог...

17. Davidovac će pre biti 13. igrač. A Rebić u 12. Ne znam zašto gotivim toliko Rebića, ali sve se nadam da će nešto da pokaže. A ima potencijala. Nije Aleksej Nešović i sl. Nema potrebe za 3/4 kad imamo 3 centra. Bar tako nekako gledam.

18. Jebemo i ove godine. Top 8 najmanje.

19. Brano Djukanovic vec poceo da trenira sa Metalcem. Videcemo da li ce se izboriti za potpis i da li ce Djokic napraviti sta od njega.