КК Црвена звезда

1. Domaće prvenstvo nema značaja, osim za plasman u ABA ligu.

Znači peglaćemo se sa Vojvodinom za to lololo

2. Moraćemo da namestimo, makar u polufinale da uđemo jer sledeće godine ide 4 :)

3. Debeli je rekao da je kup obesmišljen, a zapravo i prvenstvo Srbije je obesmišljeno.
    Debeli nije to govorio za Kup Maršala Tita (ili kako se već zvao Kup SFRJ) kada isto nije imao nikakav značaj za plasman u tadašnji Kup Šampiona.
    Sve je izgleda obesmišljeno kada drugi osvajaju.

4. Johnny Kurajber

Moraćemo da namestimo, makar u polufinale da uđemo jer sledeće godine ide 4 :)

Jebote, ovo sada zvuči kao polu-šala, polu-zbilja, mada realno daleko ste bolji i od Mege, a kamoli od Voše.

5. Nego, ko ide u evrokup? 4. ekipa u plej ofu? De si đoni glodare lolo

6. ја не могу и даље да верујем да је браун мађија изгубио место у тиму због смрдљивог самарџинског, који синоћ два зицера заредом промашује... ал ај, да видимо какав ће бити у наредном периоду, мада ми се све чини да он њега нема ни го курац

7. Oni nemaju Ćokija, da im završi za Evro Kup, igraće Evro-čelendž...
    EDIT: Leprikone, videćeš da je to bila ispravna odluka, a po nas jeftinija...Ni Braun se nije namađijao u poslednje vreme. Samardžijski je mnogo bolji nego što je do sada pokazao, a u odbrani je bolji od Brauna i sada kada je totalno van forme.

8. @Дог
    Па није обесмишљено првенство Србије које је квалификационо за аба лигу. А што се тиче купа СФРЈ, до аба лиге је увек обезбеђивало излаз у европска такмичења. То би ви требало да знате пошто сте освојили Куп победника купова. :)

9. Debeli nije to govorio za Kup Maršala Tita (ili kako se već zvao Kup SFRJ) kada isto nije imao nikakav značaj za plasman u tadašnji Kup Šampiona.
    Sve je izgleda obesmišljeno kada drugi osvajaju.

Realno nama kup nema pretaranu draž ni smisao već deset godina, a u poslednje vreme smo ga se toliko nauzimali da nas je bolela patka. Na to je mislio. Naravno uzimali smo ga pošteno mislim. Kao na primer u fudbalu....relano patka me bole za kup.
    Prvenstvo nije obesmišljenjo. Treba nastaviti ovu dobru seriju :)

10. Ma treba u svim sportovima napraviti sistem lige šampiona u fudbalu i aj u kurac. Realno

11. Oni nemaju Ćokija, da im završi za Evro Kup, igraće Evro-čelendž...

Vidimo se u EL sledeće godine. To je ono takmičenje u kom igramo svake godine, uglavnom među 16 najboljih u Evropi, pobedimo Barsu, Panatu, Olimpijakos, Makabi i tako te jake ekipe. Čak i do F4 umemo da dođemo, a u naredne 4 godine planiramo da ga osvojimo.

12. Ja smatram da je najbolje Metalac uzme prvenstvo, radi mira u državi. Dosta je bilo centralizacije, PROVINCIJA WILL RISE AGAIN!

13. @YouCantHandleTheTruћ
    Kada je ukinut Kup Kupova (nije ironija)?
    Titula u domaćoj ligi je obesmišljena, po njegovoj logici. A liga se igra da bi se 3 ili ove godine 4 tima plasirala u ABA ligu. Tuga.
    Kako brojite trofeje počeću da sumnjam da je iko ikada osvojio bilo šta osim KK Partizan... lololo
    A da se ne smanji država, i u basketu i u fudbalu biste bili daleko iza...Nekom rat, nekom brat ;-))))))))))))

14. A da se ne smanji država, i u basketu i u fudbalu biste bili daleko iza...Nekom rat, nekom brat ;-))))))))))))

Gde bi ste vi onda bili da mi je znati...

15. E kad se dovate dva "matorca" da se prepiru ;))

16. Kako brojite trofeje počeću da sumnjam da je iko ikada osvojio bilo šta osim KK Partizan... lololo

Pa ono, pedesetih nisam bio rođen, pa ne mogu da pričam. Mogu da čitam neke podatke i to je to.

17. Ja sam od Džonija dosta stariji, a od Truća već ne znam...
    Ljudi, imate svoju temu, a ovde ako hoćete možete neku o KK Crvena Zvezda...
    Ja bih vam tamo rado napisao "neku pametnu" o "maestru" ali sam zamoljen da ne smetam...

18. E kad se dovate dva "matorca" da se prepiru ;))

Pa o basketu nema puno razloga za prepirku. Ipak se zna ko je tu tata. Ako je zvezda postala neka klubčina zbog jedne (još nezavršene sezone) i bolji klub od Partizana onda je to stvarno neki ono presedan...i to ozbiljan. Ipak još mnogo mleka mora tu da se pije, na puškomet da bi nam prišli, a kamoli blizu.

19. А који ћемо курац у Евролиги? Не бих мењао домаћу титулу за сто европских.

20. Ma dobro, neg sam samo pitao jer mi niko nije odgovarao tamo kod nas, a zanimalo me da li je to sada stvarno to, ovo za kvalifikante.
    Vidimo se u EL sledeće godine, ako izborite.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.