Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Lololololo... to se čekalo... :)
Sad da se malo sladim prethodnim postovima...možda nešto i dodam, kad isčitam prvo naravno... :))))
Ma od mene ste obojica stariji, zato kažem matorci :) Nego, bre ko da gledam one klince u školskom kako sede u dresu Dragana Ćirića i Perice Ognjenovića i uz bući bući sok se prepiru ko je bolji :) Džoni će uvek reći Partizan, mi Zvezda i šta sad :) mislim da je mnogo bitnije evropsko u sloveniji nego ova cirkus liga. Da je iole nešto normalno igrali bi CZ i Partizan EL, Radnički Eurokup i mirna bačka
Takoe YeahBatch-u, a kako sudi bračni par Juras, i teže ju je osvojiti nego EL!!!!
Каква глупост. Што су правили то тако? Боље да нам иде првак државе у Евролигу и други у квалификације него да иду прва три из Јадранске. Овако је био један сигуран, не само код нас, него и у Хрватској и Словенији. Шта ће да буде боље овом променом? Коме је у интересу такав систем? Не капирам.
To je i smišljeno da nas male (finansijski) mic po mic potpuno izbace iz EL...
Jebiga, Željko Obradović je prognozirao da u skorijoj budućnosti bivša SFRJ neće imati ni jedno mesto u EL.
Da je sreće da nikada nismo pristali na jadransku ligu, mada i da je nismo zaigrali, do sada bi nas već ucenili neigranjem u EL, i na silu nas u nju naterali.
kad već svi igraju ABA ligu, onda je prirodno da se ide odatle u EL. Još samo da hrvati i Sslovenci to shvate malo ozbiljnije jer im otvaramo bulju svake godine. Jača liga, jači klubovi i više se cimaju da je osvoje. Mislim kada već igramo to sranje od lige.
Da ne spemujem, htedoh samo tehničko pitanje da postavim.
То је баш тешко питање, пошто се доста ту мешало такмичења. Претпостављам да је у неком облику постојао све док није УЛЕБ истиснуо ФИБУ. Било је и једно финале у Пиониру после санкција, али не могу да се сетим ко је тад играо у финалу.
Иначе, ја сам ту негде, ваљда мало млађи од Џонија. :)
To je bilo finale Kupa Radivoja Koraća...igrao i Rakoč, pa ti vidi ko ga je igrao ;-)))))
ФИБА је смешна организација, воде је неки слепци. Погледајте само како су организована светска и европска првенства, то је смешно. Ваљда ће бити боље кад Бодирога дође на чело ФИБА Европе, као што се прича.
Та Јадранска лига је била довољно популарна и без овога. Стварно не видим неки разлог да се одатле клубови квалификују за ЕЛ осим овог што Дог рече:
Recimo Žagliris Beneton. 96 ako se dobro sećam.
Zar nije to bio KRKoraća? jbt ko će povata sva ta takmičenja.
Ma džoni, stoji da ste bili dosta bolji prethodnu deceniju, pusti sad malo i mi da se poradujemo nekad :)
ABA liga neće imati smisla ukoliko samo naši klubovi budu imali koristi. Slovenci i Ustaše će opasno nešto tu da zamute...
Ne kažem ništa. Meni čak i ne smeta. Izgubili smo oštrinu i vreme je da se malo batrgamo jer bez oštrine ništa.
Није Куп Кораћа. То је друго такмичење било и Звезда је играла финале, али на два меча. Уништио их онај луди Јуцолино. Ово је био ваљда Сапорта куп и једна утакмица финала се играла у Пиониру. Врло могуће да је ово што сок каже.
Evo sad tražim kartu sa te utakmice. Znam da mi je negde u fioci. Ali nešto mi je u glavi da se tada zvalo eurocup. Bem li ga
EDIT: Finale eurocupa 98 Beograd. Žalgiris Stefanel. Nađoh
Nije beneton, nego stefanel. Sada je to Adeko valjda
Ево га такмичење, нашао сам: http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_Saporta_Cup. Ипак је то КПК.
ЕДИТ: Чекај, овде пише Стефанел.
ЕДИТ': Аха. :)
Ih pa to bilo pre četrdeset godina...rekao bi Džoni, aludirajući na ovo...(jesam se ismejao na ovo što je napravio Skočimiš, nebitno za koga je i sl...)
http://memecrunch.com/meme/G75I/stefan-va/image.png
Pa pazi u pravu si da je smešno. Ali opet nekako mi sm odrugačiji ljudi.
Recimo da Partizan izgubi od zvezde 40 razlike....uf....ja se ne bih javljao. Mene bi stvarno bilo sramota. Ali stvarno. Takav sam. Takvi su ljudi koje znam....a opet nekako navijači zvezde....svaki mi je rekao da ga boli kurac...to nisam uspeo da shvatim nikadai podveo sam to pod drugačiji smo....meni bi bio užas....dugo bi se oporavljao od toga....
Zato ova slika....u pravu si....stvarno je smešna.
Ne razumem rečenicu:
, pa nisam ja igrao pa da me bude sramota!
A poraz je poraz, mene bi recimo bio blam da me je (a da sam ja igrao) oprala Cibona kao vas u prvom meču igranom posle raspada zemlje (pojeo bih parket da tu utakmicu dobijem), a igrači Partizana fazon - boljenje kurca... Meni je to mnogo gore nego što je neki jeftino skrpljen tim izgubio od nekog mnogo skupljeg i jačeg tima Partizana sa 40 razlike! Jaka muda! Naravno da se kao navijač nerviram kada tim za koji navijam izgubi (mada nekome ni to nije normalno, i takvi ljudi su možda normalniji od nas koji se nerviramo...), ali da MENE bude sramota, to je već besmislica (bar ja tako mislim).
I ta prepucavanja mi smo drugačiji...Šta ona pesma posle poraza od ispodprosečne Olimpije kod kuće "leči ti srce"? Treba izviždati igrača i trenere kada su zaslužili zvižduke, a pohvaliti ih i kada izgube ako su aplauze i pohvale zaslužili.
Ljudi, morate shvatit Dzonija. U periodu njegovog zivota, kada su mu bile bitne pobede svog kluba,kako fudbalske, tako i kosarkaske, njegov klub mu to nije pruzio, odatle dolazi ta mrznja prema Zvezdi i potreba za dominacijom. Jer, da se ne lazemo, kada stasas u normalnog momka, coveka, kao sto je sada Dzoni, postane ti manje bitno to prepucavanje i jebavanje na relaciji Zvezda-partizan, okrenes se nekim drugim stvarima u zivotu, a sport ti bude nesto kao izduvni ventil, jer volis da pratis, da se opustis i gledas. Medjutim, u pubertetu, kada je to bilo najpotrebnije, i kada su ta prepucavanja bila "bitna", pobede njegovog tima su izostale, a nas tim je dominirao, i to ce ostati zauvek rak rana svim navijacima Partizana, kao i nasim buducim navijacima, koji su proteklih godina pratili poraze naseg kluba i njegovo srozavanje...Nece ostati normalni, sto se tice tog navijackog dela njihovog zivota. Zato i postoji pesma, "Kad si bio dete malo.."...uspomene iz detinjstva uticu dosta na coveka, pojedini postaju psihopate zbog zlostavljanja od strane drugih...
drmrpsihologboraczaljudskapravapedagognauka bvdlga!
Da imam malo veću kvotu od kvote jedan...definisao bih nešto ovako... :)
Čovek koji zna samo za dobre strane Partizana, i loše strane Zvezde...
Svako posjeduje upravo onoliko sujete koliko mu nedostaje razuma. Fridrih Niče