КК Црвена звезда

1. Tri puta u 4/4 se odbranimo na -9 (mislim) i 3 puta pokušavamo, i promašujemo za tri poena. Ulaz, gospodo!

Прави флешбек на Звезду од пре неколико година. Губе десетак разлике, онда Радивојевић цепа тројке са осам метара и на крају губе. Али добро, то је само једна утакмица. Звезди је само фалило мало више агресивности у одбрани и на скоку и добили би ово и без шута.

ona šampionska ekipa: Kukoč, Rađa,Duško Ivanović, Perasović, Luka Pavićević, Sretenović...pola ih je danas vrhunskih trenera

Не заборави и Табака који је сад препородио Каху.

2. Bedak što smo odigrali ko kurac. Jedna stvar koju primaćujem je malo zabrinjavajuća (mada nisam preterani stručnjak za sketba) - a to je da kada Rakočević odigra loše mi jednostavno ne možemo da dobijemo tekmu. Svaki put kada on loše pegla, mi gubimo. I to može da bude jako zajebano u F4....

3. Није да нисам очекивао да ће наши ући ноншалантно у меч. Нисам гледао утакмицу пратио сам резеултат само, али није нам први пут ове сезоне да одиграму ужасну прву четвртину. То сам се дешавало на почетку сезоне па сам тада и могао да разумем кад смо се вадили на неуиграност тима, међутим, како се приближавамо крају сезоне опет падамо што се форме тиче. Мени је утакмица против Цибоне била сигнал да не играмо добро. Поштено, Цибона је екипа коју би Звезда морала да бије са 20 разлике. Да није ушла она Савовићева тројка, сад би било густо, морали бисмо да добијемо обе утакмице до краја. Будућност морамо да добијемо како знамо и умемо да бисмо обезбедили друго место.

4. Jedna stvar koju primaćujem je malo zabrinjavajuća (mada nisam preterani stručnjak za sketba) - a to je da kada Rakočević odigra loše mi jednostavno ne možemo da dobijemo tekmu.

Не бих рекао. Ето, утакмица из првог дела сезоне са Партизаном је пример. Ракочевић није био ни приближно користан, али је Звезда лагано добила. Тад су били Катић и Савовић, на неким другим утакмицама и Симоновић или неко четврти. Са друге стране у Подгорици је Ракочевић био добар, а то је најгора Звездина утакмица. Пре бих рекао да је кључ у скоку. Сваку утакмицу у којој противник добро гради кош или хвата лопте у нападу, Звезда се мучи. Мрзи ме сад да куцам, али имам у глави 4-5 таквих утакмица. Наравно, у овој утакмици није Широки нека скакачка екипа, али просто није било те агресивности која је Звезди доносила такву игра да константно даје гас током утакмице и да је већ три-четири минута пред крај касно за противника да се врати.

5. Не заборави и Табака који је сад препородио Каху.

Njega sam namerno preskočio (pitanje da li je na toj konkretnoj utakmici uopšte već i bio prvotimac), a kao trener me nije impresionirao, mislim da ga je više usralo to na početku. Donedavno su imali seriju poraza u EL.

Да није ушла она Савовићева тројка

Simonovićeva ;-)))
    Drugo, ne zaboravi da to nije ista ona Cibona koju smo lagano dobili u Zagrebu...i čisto sumnjam da je realno da ih dobijemo sa 20 razlike, pogotovo u utakmici u kojoj ih onako kenja šut.
    Drugo mesto u ligi nam znači samo ukoliko IGOKEA uđe u finale fajnal 4, a to nije baš 100% izvesno, jer su propozicije, ako se ne varam, delimično promenjene.
    Mislim da po poslednjem tumačenju u EL idu osvajač lige i prvi iz regularnog, a ako je to isti tim (u ovom slučaju IGOKEA) onda u EL ide finalista fajnal 4, a ne drugi iz ligaškog dela, kako je prvobitno rečeno.

6. Не бих рекао. Ето, утакмица из првог дела сезоне са Партизаном је пример. Ракочевић није био ни приближно користан, али је Звезда лагано добила.

Moguće. Kažem, samo takav utisak sam stekao. A to ne bi valjalo.
    Drugo, šta koj kurac hoće onaj Samardžijski od nas? Čovek je jebeni beskorisni panj. Braun je za njega bio jebeni doktor.

7. Drugo, šta koj kurac hoće onaj Samardžijski od nas?

Па ваљда су хтели да се отарасе Брауна. А у том делу сезоне не можеш наћи бољег играча. Што каже Един, не можеш ти да знаш шта се дешава на тренинзима и како се неки играч понаша, па да си сигуран да је могао да остане. Ја сам и даље сигуран да је Браун укупно бољи од Самарџиског, а дог ће д' објасни што није. :)

8. Јес', бре, Симоновић. Он само тројке зна да гађа. :))))))
    Знам, али за сваки случај боље је да будемо и други него да изгубимо две утакмице и да будемо четврти на крају јер неко рече да постоји могућност да будемо и четврти на крају лигашког такмичења. Некако је боље да онда избегнемо Игокеу у полуфиналу. Ми смо од Будућности изгубили 9 разлике у Подгорици, а добили Раднички са 14 разлике. Да бисмо били први, поред обе наше победе, потребно је и да Игокеа изгуби од Крке код куће и од Цибоне у гостима, што је немогуће. Ако изгубимо обе утакмице, могло би да се деси да имамо исти скор као и Радничи и Партизан. Партизан игра против МЗТ-а и Солнока, а Радничи против Сплита у гостима и код куће против нас. Ми имамо бољи скор од Партизана (+22 у две утакмице), а Партизан од Радничког (+9). Ако бисмо ми, Раднички и Партизан имали исти скор затворио би се круг од три екипе. Ако бисмо, изгубили од Радничког са преко 60 разлике само у том случају бисмо били пети. Победа против Будућности са више од 9 разлике нам гарантује друго место.

9. Нешто си се забројао. Ако победите Будућност са 1 разлике имате гарантовано друго место, јер имате две победе више од трећег.

10. Ne bih se bavio tom kombinatorikom...Vidim da se već pojavljuju neke "teorije zavere" da ćemo da pustimo Budućnost, i Radnički, plus da je i ovo juče prodato. Ne sumnjam da je Igokea namerno izgubila u nedelju, a nije isključeno, čak je vrlo verovatno, da bismo i mi namermo izgubili poslednje 2, ako bi to značilo da će Partizan ispasti iz igre za fajnal 4.
    Ponoviću da je Braun na početku sezone napadački bio iznad proseka, ali odbrambeno ne, naprotiv. Volim da je centar (petica) pravi centar, sa masom i visinom. Samardžijski to jeste, Braun to nije. Da li je ovo trenutno izdanje Samardžijskog njegovo najbolje? Sigurno da nije, šta više daleko je od toga. Nadam se da će dići formu sada kada je najvažnije. Nepoverenje navijača mu u tome samo odmaže.

11. Да, сад сам видео. Раднички, Будућност и Партизан имају две победе мање од нас и исти скор. Ми имамо 17-7, а они 15-9. Са Бушидом се слажем (да не човек поверује да се нас двојица слажемо у нечему) да је Самарџијски један бескорисни пањ и да би било паметније да врате Брауна у тим.

12. Da li je ovo trenutno izdanje Samardžijskog njegovo najbolje? Sigurno da nije, šta više daleko je od toga.

Daj Bože da si u pravu. Za sada, nažalost, jedini kvalitet mu je u visini. Ujedno to mu je i sreća, jer je Ćoki skraćen i ne može da mu lupa dandare.

No, nadajmo se da će nešto više pokazati.

13. Са Бушидом се слажем (да не човек поверује да е нас двојица слажемо у нечему)

Немате разлога да се не слажете. У овим тешким временима треба збијати редове. Сад очекујем од Бушида један помирљив пост.

Vidim da se već pojavljuju neke "teorije zavere" da ćemo da pustimo Budućnost, i Radnički, plus da je i ovo juče prodato.

Где се то појављује, 'леба ти? Узгред, ову реченицу сам у глави чуо са Вујошевићевим гласом, пошто превише личи на његове са конференција за штампу.

14. Pazi, gledao sam ga dok je bio u Partizanu, pa u FMP-u (ponoviću-neki bi rekli da je i sada u FMP-u), i u makedonskoj reprezentaciji...i svugde je bio bolji nego što je trenutno. Vlada je već sarađivao sa njim, i pretpostavljam da zna šta radi (i šta Samardžijski može, i zašto ga "čeka"). Uostalom, nije Milovanović toliko loš da ne dobije priliku, ukoliko Samardžijski baš ni malo ne podigne formu.

15. Nek se vrati Mile Ilić.

16. Нек се врати Миливоје Лазић! :)

17. 'Оћемо Радета Милутиновића, Растка Цветковића, Слободана Каличанина и Милету Лисицу, бре! :))))))))))))))))))

18. Koji vam je kurac, pa Mile je igrao prošlu sezonu, može on još.

19. Где се то појављује, 'леба ти? Узгред, ову реченицу сам у глави чуо са Вујошевићевим гласом, пошто превише личи на његове са конференција за штампу.

U komentarima navijača večitih,na jednom drugom sajtu. Homer mi nije bio ni na kraj pameti u vezi sa tom pričom.
    Nek se vrati Majkl Skot sa početka sezone! Ovaj je neki klon kojeg su nam uvalili dušmani!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.