КК Црвена звезда

1. Lele, znači biće raznoraznih malverzacija do tad.

2. sad sam vam napisao kako izgleda konacni plasman za Euroligu
    igokea ne moze nakon regularnog nikako direktno, tek posle f4

3. Na kraju će onaj ko da najviše para igrati EL. :D

4. Franjevci odradili posao, sad smo mi na redu...

5. EFEMPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

6. Sabse vas ovi 'rvati

7. Šta se dešava sa nelsonom? Ne zna lik da baci loptu, ispadne mu iz ruku.

8. Gledao sam citavu tekmu...igraju ovi vasi skroz nezainteresovano...Siroki igra za opstanak i jbg snaga volje pobjedjuje....mada evo sad vec 4 razlike samo....

EDIT: Kakva konjina ovaj Savovic umislio da je Kobi

9. АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ

10. Саће играчи да уђу на вукајлију и да виде шта си написо па ће да им порасту муда и одеру ове усташе.

11. A jooj majko mila... Nadam se samo da je neko vraćanje bodova nešto...
    Još Savović debil šutira trojku na +8 za njih... u posle umesto 6, 10 razlike...
    Duzmem pušku da se zakoljem.

12. zasrasmo sve, po svemu sudeci zvezda partizan direktan okrsaj za evroligu
    ae da ih i 4. put roknemo da pokazemo ko je tata

13. Мене највише изнервирало што ће сад Широки да избори опстанак. Што се тиче Звезде, до Ф4 има још доста. Вероватно Влада покушава да разигра што више играча, па отуд и мало лошије игре. Друга је ствар што неки никако да се разиграју.

14. Gledao sam kraj prvog i celo drugo poluvreme. Majko moja!
    Kako smo igrali rezultat je više nego dobar. Bez obzira na očajnu partiju većine igrača, glavni problem sinoć je bio nedostatak želje za pobedom, energije, borbenosti...nazovite to kako god hoćete. Pobedio je tim čiji su igrači izgarali na terenu.
    Izdvojiću samo jedan detalj: Njihov igrač, četvorka, mislim da se preziva Šakić, šutira za 3 poena sa 8,5 metara, lopta pogađa obruč, Katić se sam bori sa njihova 3 igrača, a loptu na kraju hvata taj isti Šakić. Gde je njegov direktni čuvar Savović, koji je pri šutu Šakića bio najmanje 1,5 m udaljen od šutera, i isto toliko bliži obruču, i gde su svi ostali Nelson, Rakočević, i čini mi se Lazić?
    Nije bilo želje, nije bilo šuta, odbrana je bila nedovoljno dobra, poraz je bio neminovan.
    Propustili smo šansu za najlakši put do EL. Sada je sve moguće, iako sam ja i kao navijač, kao i u životu, nepopravljivi optimista.

15. Gledao sam kraj prvog i celo drugo poluvreme

Добро је да ниси гледао прву четвртину. :)

16. @YouCantHandleTheTruћ
    Nije ortak propustio da mi javi rez. kada je bilo 14:7 (on je pre mene stigao kući sa rekreacije), a ja ga o'ladio:"Pa šta, to je prva četvrtina, dobijamo lagano!'
    Otrežnjenje je nastupilo već po paljenju TV-a na -13 ili -15 (k'o da je bitno).

17. е озбиљно, Нелсону често испада лопта из руку, ја изневерујем увек који му је курац

18. Jbg, on nam je najstandardniji igrač, može valjda da ima slab dan.
    Rakoč kada mu ne ide je problem br. 1, što smo znali i pre početka sezone. Nadam se da će takvih utakmica biti vrlo malo do kraja sezone, a kada ih i bude da će biti neke nebitne.
    'ste videli kako Lazić kuca? trolololo

19. Lazić je prikucao, al baš. Nekoliko puta su imali šansu da se lijepo vrate u meč, bilo vremena, a oni jedu govna. Mada opet, i to kucanje da je uspjelo, bila bi druga priča.

20. Tri puta u 4/4 se odbranimo na -9 (mislim) i 3 puta pokušavamo, i promašujemo za tri poena. Ulaz, gospodo!
    Sećam se davno jednog tajmauta Bože Maljkovića na utakmici C.Zvezda-Jugoplastika (ona šampionska ekipa: Kukoč, Rađa,Duško Ivanović, Perasović, Luka Pavićević, Sretenović...pola ih je danas vrhunskih trenera), i kaže im Boža:"Prednost se ne stiže trojkama, nego dobrom odbranom, i sigurnom realizacijom!" Koliko istine, i mudrosti, u jednoj rečenici.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.