КК Црвена звезда

  1. иначе тонсона треба отерати мотком нема ту чекања да проради ако мали косоварчићи гладују због њега

  2. Pa ja sam rekao da osvajamo sve i i idemo na f4, a ti si rekao da ispadamo u grupi i da ne osvajamo abu ja mislim.

    Ko izgubi 10 dana ne dolazi na sajt.

  3. Imaju postovi negde sacuvao sam linkove ja msm.

  4. мислим да сам рекао да освајамо абу

  5. A ako osvojimo sve domaće, a ne odemo na F4, onda šta?

  6. Znam da Bajern nije baš vrhunska ekipa i da još nismo osigurali top 16 ali mene i dalje drma euforija. Jedna od najvećih trauma u životu mi je Krosov slobodnjak na Marakani u 90+ minutu pa mi je drago što smo makar u košarci uspeli da im se osvetimo (ne računam onu prijateljsku kada smo postali FMP tad smo i jedni i drugi imali krš ekipe).

  7. Није простор некадашњег Совјетског Савеза само ЦСКА и Жалгирис. Зашто би људи из Химкија или Уникса улагали паре, ако им УЛЕБ не гарантује место у Евролиги чак и да је освоје?

    Нико није гарантовао Химкију ни досад да ће играти ЕЛ, па су опет људи купили од Макабија најкориснијег играча фајнал-фора и запуцали на освајање Еврокупа, јер им је то био најлакши (или можда чак и једини?) начин да се домогну Евролиге. А нико не може да гарантује да ће сигурно освојити неко такмичење, јесте да су били међу најквалитетнијим екипама у Еврокупу, али ипак ту има потенцијално зајебаних противника. Руси имају бар 5 екипа које имају веће буџете од нашег представника у Евролиги, па већ годинама ми имамо једног, а они највише два. Улажу, јер има ко да улаже.

    У прошлој сезони Аба имала 2 гарантована места, па су Звезда, Цедевита и Будућност доста уложили у тимове, а нико им није гарантовао да ће изборити. Може се рећи и да је Партизан, с обзиром на ситуацију у којој се налази, уложио максимум да створи тим с којим би изборио финале.

    Ко ће да прихвати ризик да улаже у клуб који заврши као трећи или изгуби у финалу и тако извиси за Европу? ОК, један представник у Евролиги, али дај 3 места АБА Лиги у Еврокупу, а не само једно.

    Одакле ти ова информација да ће Аба добити само једно место у Еврокупу?

    Него, кад видим ову такмичење нас и Цедевите у довођењу појачања, прилично сам сигуран да ће Јадранска ипак добити једно место у Евролиги.

  8. rekli su 4 mesta u evrokupu za nas?

  9. И мени се чини да сам негде то прочитао, као нека незванична информација.

  10. Одакле ти ова информација да ће Аба добити само једно место у Еврокупу?

    Можда нисам лепо видео, али чини ми се да је само једно место и у Еврокупу. Ако заживи ова нова Евролига са 16 тимова, онда ће Еврокуп да се смањи на 24 тима и да има формат као садашња Евролига.

  11. стразбур води против реала 18 разлике у трећој четвртини. ок, шта оно рекосте, топ16? хех.

  12. Видиш да је све могуће, да свако побједи свакога, пусти нас да се макар надамо.

  13. Mrtvi Real Madrid je najbedniji klub na svetu, sve im jebem cigansko, dabogda se ugasili

  14. znači jebemo reala jebemo strazbura jebemo bajerna i real ispada jer su kiturina

  15. каква утакмица фенер - химки, ау!

  16. Како ли ћемо ми после овога у Француску, ако буде потрајало ово ванредно стање тамо?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.