КК Црвена звезда

  1. Opet analizirate, cccc

    VLADA ŠTIMAC NAŠ LJUBIMAC

  2. немојте гајити наду плс тешко ми је да вас гледам тужне кад будемо на крају шести у групи :/

    сад гледам снимке, јел реално шта овај штимац ради шта му се десило да га нису отели ванземаљци и уградили му мозак поред зуба?

  3. To Bačje, samo mrači.
    Jebemliga, Štimara se uvijek dobro postavljao u napadu, a tu je nos najbitniji.
    ŠTIMARA = INZAGI

  4. пустио пешић. толико је било очигледно, видело се да изводи све играче који уђу у серију. сад бих могао детаљније да докажем да је пуштање, али оставићу то за свој блог.

  5. Šalabajzer
    To Bačje, samo mrači.

    Што мрачи? У праву је. Победили једну и одмах креће ложење да идемо на Ф4. Гледам разне коментаре, почеле су она просераања типа: Европа је видела да нам је место у Евролиги, ми смо елита (:бљув) и сл.

    сад гледам снимке, јел реално шта овај штимац ради шта му се десило да га нису отели ванземаљци и уградили му мозак поред зуба?

    Ово је. Друго објашњење немам.

  6. Заборавих Трућу да одоговорим, јбг, нисам хтео за време утакмице. Наравно да не игра свако у Евролиги, да мали је проценат играча је врхунског квалитета, али кад ти простор бише Југославије ограничиш на по једног представника у Евролиги и Еврокупу, шта ће бити са осталим тимовима? Ко ће да прихвати ризик да улаже у клуб који заврши као трећи или изгуби у финалу и тако извиси за Европу? ОК, један представник у Евролиги, али дај 3 места АБА Лиги у Еврокупу, а не само једно.

    Реално Цедевита има највише пара, имамо и ми, Будућност је црногорски државни пројекат. Али не могу сви да играју у та три клуба, нити сви желе да гледају само те тимове. Нпр. Загрепачни воле да гледају Цибону, а не Цедевиту. Сплићани одавно не гледају кошарку. Никшићани нису луди за Будућношћу. Европа није Америка, није то један град, једна савезна држава, један клуб (да не рачунамо Њу Јорк и Лос Анђелес) па да ће сви да навијају за тај клуб. Нпр. баш ће неки навијач Ариса или ПАОК-а мирно да прихвати чињеницу да његов тим не може у Евролигу чак ни као првак Грчке, већ да мора да игра "само" Еврокуп или квалификације за Евролигу.

    Није простор некадашњег Совјетског Савеза само ЦСКА и Жалгирис. Зашто би људи из Химкија или Уникса улагали паре, ако им УЛЕБ не гарантује место у Евролиги чак и да је освоје? Чак ни ВТБ Лига неће имати загарантовано место у овој новој Евролиги.

    Даље, ФИБА прави квалификације за европско првенство на фазон фудбалских, тако да би се ту термини мечева нове Евролиге поклапали са терминима ФИБА. Питање је шта ће бити, ако ФИБА не буде прихватила овакво такмичење.

  7. Ma sve se vrti oko para ljudi moji

  8. Победили једну и одмах креће ложење да идемо на Ф4.

    Naravno. Poenta navijanja je loženje.

  9. ви ћете да плаките а ја не

  10. Је л' зна неко шта је са Настићем? Што не игра?

  11. Alo, insajderi, jeri ovo u vezi Mičela tačno? Ko dobija onda šut kartu, Tompson?

  12. Umjesto njega dolazi MWil.

  13. Debeli se usrao zbog opklade, sad sam na dobrom putu da pobedim.

  14. Na Vikipediji za Micela stoji Career history 2015 - KK Partizan :D

  15. toni micel je vanbraci sin lerrija mame dzonsona..doduse i lice se malo..

  16. подсети ме то за опкладу расни

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.