КК Црвена звезда

1. Više me je brinula igra u napadu, nego u odbrani, mada nije valjalo ni jedno ni drugo. Da su pogodili neke trojke na -6, čak je možda bilo šuteva i na -3...bila bi penal završnica.
    Braun je dobro pojačanje svakako zbog jednog igrača više u rotaciji. I dalje ne kapiram Mitrovićevu premalu minutažu, a za razliku od Cveleta dečko ima muda.

Јебига, играло се у "исто" време, па нисам баш ни гледао утакмицу. Али кад год сам пребацио, Будућност је правила офанзивни скок. Није се нико против њих надавао кошева, па ни Звезда у две утакмице ове сезоне. Тако да ми је више запало за око да су надскакали најбољу скакачку екипу ове сезоне. У Широком је био исти случај, па ми је то некако главни разлог слабије форме. Уз наравно примере током сезоне да кад нема скока има проблема и обрнуто. То, иначе, не мора да буде лоше с обзиром да се Ф4 игра доста касније, па форма тек треба да се подиже.

Цветковић има срећу да Звезда нема другог класичног плејмејкера у саставу, док су испред Митровића два добра играча. Уз то, Митровић је против Широког био прилично лош.

2. Нисам сто посто сигуран, али другари који су били на утакмици су чули да је транспарент Лазићу био због помоћи некој деци, а на утакмици су била деца из Бујановца, па је можда њима помогао на неки начин, а могуће да се и транспарент о Човићу исто односио на то. Мада опет не знам колико је то тачно...

3. Пратим Мицића одавно и да није било оне зајебане повреде, која га је удаљила са терена једно 7-8 месеци, ко зна докле би догурао. Ал' ето, још је и овде http://www.eurohopes.com/rankings/1994 рангиран као 4. од свог годишта у Европи, што и показује одличним играма за Мегу.

4. Уз то, Митровић је против Широког био прилично лош.

Ko nije? ;-)))))

5. Је л' већ договорено да Мицић дође код нас следеће сезоне или је још увек све у фази преговора? ОК, Мицић је плеј, можда није баш добро поређење, али сећате се колико смо наде полагали у невероватне таленте Јована Копривице, Луке Богдановића и Немање Александрова па се нису баш прославили много код нас. Све у свему видећемо. Нисам сумњичав према Мицићу, али не треба дизати толику еуфорију.

6. Јована Копривице

Ovaj lik je fantastičan igrač, koji je na žalost zbog one povrede baš protiv Zvezde kada je udario glavom u parket, ispao lošiji igrač nego što zaista jeste.

7. I ćale mu je bio najbolji igrač Zvezde u svoje vreme...na Koprivicu mislim.

8. I ćale mu je bio najbolji igrač Zvezde u svoje vreme...na Koprivicu mislim.

Te Koprivice, skroz neki čudni, ekstremni u svakom slučaju...
    Kod mene u šk. ima neki mali, Koprivica, 4 jezika priča, 7 prvih mesta na rep. takmičenjima, bla bla, truć truć, al jbg, da vidite kako izgleda...lolololo Ne vidi Sunca ni na 1l ulja...jbg.

Је л' већ договорено да Мицић дође код нас следеће сезоне или је још увек све у фази преговора?

Ja vid'o kad je bila završnica kupa, Čovke "legenda", dao intervju, MICIĆ NAŠ U NAREDNIH 5 DINA... al tog intervjua nema nigde...Mora da su neke mračne sile sklonile... :))) A moguće da sam bio pjan, mada obično ne istripujem Čovića...

9. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=22&nav_id=697545

Eto, reseno... Sad lepo mozemo da uzivamo, jer cemo u svakom slucaju ici u EL...

10. Najbolji scenario je da dobijemo Radnički Kg sada, a Partizan u polufinalu fajnal fora, pa Radnički Kg opet u finalu, i eto dva srpska kluba u EL(iti).

11. Најбоље да се састанемо са Радничким у полуфиналу, што је сигурно, сигурно.

12. Људи, иду Звезда и Партизан у ЕЛ, то се знало још пре пар месеци лоло... зар мислиш да ће тамо неки Ђорди Алба да дозволи крагујевцу да игра.

13. Оће и Крагујевац дигра Запато, Игокеа не може. :)

14. Izgradiće Dinkić i halu i aerodrom, ako treba, a treba!!!!

15. Jesam grobar, ali ovo je pljacka, UBJEDLJIVO najbolja ekipa u ligi ove sezone ne ide u EL...klasican primer pljacke manjih klubova

16. To i ja kažem. Sramota. Ljudi su pošteno na terenu izborilli EL. Nažalost neko ko sedi u Barseloni, glumi malog Boga i odlučuje o učesnicima svog takmičenja (što je logično, ali ne i pošteno).
    Čini mi se da je samo pitanje dana kada će nam potpuno zatvoriti vrata EL.
    Šta mi tu možemo? Sada više ništa.

17. A što se krivi EL i ULEB kad su oni jasno propisali pravila još pre mnogo godina( i Turci i Francuzi morali da menjaju sistem takmičenja) a ne krivi se jedini pravi krivac za sve ovo ABA liga koja se nije udostojila ni da svojim učesnicima kaže pravila? Do juče se nije ni znalo da Solnok i MZT ne mogu da ispadnu iz lige jer su platili učešće u istoj za naredne tri godine...
    Ne volim ni ja govna iz ULEBa al oni ovde nisu ništa krivi...

18. Čelnici ABA lige su i u upravljačkom telu ULEB-a tako da...kadija te tuži, kadija ti sudi.
    Klasični sukob interesa.
    Dok smo bili moćniji (ne moćni, ali moćniji) trebalo je ili da se izborimo za bar malo bolji status, bilo afirmacijom FIBINOG takmičenja, bilo boljim pozicioniranjem u ULEB-u. Bilo kako bilo, pare su neophodan uslov, a para nemamo. Nije ni u fudbalu mnogo ružičastija situacija, samo smo tamo još manje konkurentni, pa se ne cimamo mnogo zbog toga.

19. Па правила која прописује тело које организује такмичење најбољих клубова не смеју да буду превише строга. Теоретски, они би могли да поставе правила која задовољава десетак клубова. Али ипак они имају обавезу да организују такмичење које даје најбољег на континенту. И не смеју баш да занемаре спортски моменат. Јасно је да такмичење мора да буде исплативо, али кад првак Европе не може да покрије своје трошкове, онда они то не организују како треба. Ни са финансијске стране, ни са спортске.

20. U tome i jeste glavni problem Truće, što je nekadašnje takmičenje koje daje klupskog prvaka Evrope postalo privatno. Tu je izgubljena bitka za fer-plejem. Upravljačko telo EL je sve samo nije nepristrasno.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.