U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
EL je privatno takmičenje u vlasništvu određenog broja ljudi, čelnici ABA su tamo bitni ko partija komunista kod nas na političkoj sceni danas. Cilj EL i jeste da zatvori takmičenje a ako jednog dana kad ga budu zatvarali budemo imali pristojnije pare možda neko od naših završi u njemu. 3 puta smo bili prvi na listi za A licencu i naravno nismo je dobili, dobijali su je bogatiji PRokomi i ostala žgadija. Tako to funkcioniše. Ali ABA liga je u obavezi da proveri da li njena pravila odsupaju od pravila ULEBa a ne da donese jednu odluku i da tri kola pred kraj donese drugu odluku. Al sad nam je kasno za bilo šta, više u našu ligu ne možemo da se vraćamo. Da je Igokea pametna pa da ih lepo tuži a isto da urade i ostali klubovi al taj film nećemo vrv nikad da gledamo.
Ma nema ništa od te tužbe.
Pri tom ne vidim mogućnost da po bilo kom pitanju Partizan i Zvezda nastupe zajednički.
Ovde se nameće i pitanje - što bi se bunili protiv tumačenja pravila koje im garantuje učešće u EL?
Zbog fer-pleja? Čisto sumnjam.
Ништа Звезди и Партизану не гарантује учешће у ЕЛ ако изгубе у полуфиналу. Је л' мислиш да ће ЕЛ одмах да им да места, а да не сачека да види хоће ли неко да купи учешће?
U tom smislu se bar kada je Zvezda u pitanju, ne sekiram, jer na koju je foru Čović izboksovao nastup u EK ove godine?
Očigledno je da je malo uticajniji od drugih srpskih funkcionera kada je ABA u pitanju.
Kako god, ako samo Zvezda i Partizan ispunjavaju uslove od 4 učesnika fajnal 4 pretpostavljam da su već samim plasmanom na završni turnir, po ma kakvom tumačenju izborili EL.
A pošto je ovo Zvezdina tema reći ću da ja ionako očekujem da mi taj fajnal 4 osvojimo (samim tim i da prethodno dobijemo polufinale i izborimo EL).
Ostaje gorak ukus zbog nepravde učinjene Igokei, ali nije to ni prva sportska nepravda, a kamoli prva nepravda uopšte koju naš narod doživljava, a nažalost sigurno da nije ni poslednja.
Формално и није тако. Ако, неким случајем, вечити изгубе у полуфиналу, пласман у ЕЛ ће обезбедити Игокеа и Раднички. Ако они не испуњавају услове ЕЛ одлучује коме ће дати та два места. Постоји списак екипа које конкуришу за ту Б лиценцу, тј. списак лига које дају учеснике. Тако би нпр. шампион Чешке или Украјине имао шансе да добије неко од та два места, пошто је испод црте у списку тимова који се боре за Б лиценцу. Наравно да би Партизан и Звезда вероватно имали предност у том случају, али је то далеко од сигурног.
Ко нас јебе кад нисмо хтели да подржимо Евролигу и УЛЕБ кад су настали него смо остали у јебеној ФИБА Европи.
Upravo to. A još niko ne čita pažljivo kraj gde piše da EL odlučuje kome će da dodeli te dve B licence jer su one njhovo vlasništvo. Mogu Turcima, Rusima, Nemcima a mogu i Olimpiji i Cedeviti(malo verovatno) ako im se ćefne.
Ako im se ćefne mogu da kažu i puj pike ne važi ni ovo za finaliste fajnal 4. Nije tema šta mogu, jer mogu sve, kao vlasnici takmičenja. Tema je šta je najrealnije.
Realno mislim da su po trenutnom tumačenju, pod uslovom da ni Radnički ne ispunjava uslove (a mislim da ne ispunjava) Zvezda i Partizan sigurni učesnici EL.
Koji je motiv Radničkog i Igokee da uđu u finale? Da komšiji crkne krava? Da osvoje po svemu sudeći nebitnu titulu?
Po svemu napisanom za početak, treba očekivati poraz Zvezde u Kg.
Доже, мотив Радничког да уђе у финале је следећи
"Ето багро, је л' видите, треба диграмо Евролигу а немамо ни халу ни аеродром. Ја сам лепо причо, а ви се бунили, сад мора то да направимо све да би могли у Евролигу јебале вас паре. Крагујевац мора напред!"
Верољуб Верко Стевановић фичрниг Млађан Динкић
Priznaćeš da kod nas Srba teško može da postoji jači motiv od ovog lololo
Ili ono E ZINAT IMA DIGRAM TO FINALE!!!
A ovo nije nerelano ni malo, i Rusi i Turci i Nemci će hteti te licence a svi znamo koliko mogu da plate. Za Olimpiju i Cedevitu sam napisao šta mogu da im se oće ali za ove sam mrtav ozbiljan jer imaju mnogo više keša od nas.
http://www.kkradnicki.rs/pub/article/13265873386894_jan_6576.jpg
Дивошн, дивошшшшн. Ај фииил дивошн!
Vlada Vukoičić je rekao da nema kalkulacija, biće kako je rekao ;-))))))
EDIT: džABA liga - Liga koja se igra cele godine, i kvalifikaciona je za EL, ali se pravila određuju na kraju. Jebeš ligu, važno je polufinale fajnal 4!
Јесам рек'о који ће да буду парови? Е па, оно, можда је мало прерано, али честитам вам и нам евролигу. Јес да је лоповско такмичење али ипак је најквалитетније. Исход финала небитан.
http://www.youtube.com/watch?v=sLLG7RB56_Y
Realno mislim da su po trenutnom tumačenju, pod uslovom da ni Radnički ne ispunjava uslove (a mislim da ne ispunjava) Zvezda i Partizan sigurni učesnici EL.
Koji je motiv Radničkog i Igokee da uđu u finale? Da komšiji crkne krava? Da osvoje po svemu sudeći nebitnu titulu?
Po svemu napisanom za početak, treba očekivati poraz Zvezde u Kg.
Ne mo's brate tako govoriti. Ja mislim da mogu da igraju Evroligu u nekom drugom gradu ako obezbede prolaz. Velike su pare u pitanju ako izbore Evroligu, da ne pricam o tome da je plasman veliki uspeh sam po sebi. Cak i da Evroliga nije u opticaju, motiv je osvojiti regionalnu ligu, ma koliko je mafijasi vodili.
Musavi, zasto se plasite poluraspadnutog Partizana pa ne smete da pobedite? O ZASTO, VI KOJI DOMINIRATE PARKETIMA SIROM EXYU + MADJARSKE? OOOOO ZASTO?
EDIT: Salim se malo, vidimo se valjda u finalu..
A kurac, stisli su pred kraj da se vrate, al jebi ga. Vratili se tricom na -2, al ne bi sve kako je planirano.
Ili je bilo sve kako je planirano?! Hehe, a evo i Mute, koji proslavlja pobedu nad Zvezdom, i osvajanje trećeg mesta...
http://www.dodaj.rs/f/3G/e6/Dhgxf9I/muta.jpg
Siluj Stevojno! Dobismo 97-66, a na poluvremenu bilo samo +3.
Nisam vama letos metio ovo, pa da ne budete uskraćeni:
http://www.youtube.com/watch?v=Yllo61bqCRA
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:426944-Milicic-Igrao-bih-za-Zvezdu