КК Црвена звезда

1. I neka te karaju grobari kao sto te karaju zadnjih 10 godina,

11 година.

2. Искрено, никад не бих играо на Мега Визуру против Звезде. Мени је то био тип сигурица.

3. Ne mislimo svi isto i ne pratimo svi basket isto. Bitno je da sam ja pao tiket, opet!

4. Видиш, ја сам ПСВ прошао а пао на Селтик. Да одиграмо неки тикет заједно, можда буде нешто.

5. Изгубе једну текму и одма' терају тренера. Рек'о би човек да се ради о клубу који доминира у последњих 11 година. хехе

6. Koji debilizam. Nevjera.

7. Šta koji kurac???

8. Razočarao sam se.... Baš gotivim Vladu. Treba malo šamarati igrače, a ne odma trenera koji je došao kad smo plivali po govnima

9. PU ŠTETA! A taman ste počeli ponovo da gledate košarku

10. Samo budala poput Čovića može da smeni trenera deset dana pre najbitnije utakmice u sezoni lolo

11. Sunce mu ne jebem, što ga smeniše. Umesto po džepu pedere, sad nervozan idem u sredu da gledam Zvezdu U VALJEVU!

12. Jel sam ja opet promasio temu, ili sam lud? Zar ne pise gore "KK Crvena Zvezda", ili sam corav?

13. meščini da si pandrkno malo bvdlga lololo

14. Kakve pičke jebo im pas mater, Čoviću puši ga.

15. KO ĆE IĆI UVALJEVO SVE? TREBALO BI NA TERENU DA BUDNEM, MOGU DA VAS USLIKAM I METIM NA SAJC

16. PU ŠTETA! A taman ste počeli ponovo da gledate košarku

Ај не сери јебо те бог. Ви бисте гледали да не можете да освојите ништа 15 година? Лепо се види на примеру фудбала, пали вам играчи мало у форми и опет празни стадиони и свима им јебете мајку иако шесту годину заредом узимате титулу. Ви гробари сте типични "навијачи Манчестер Ситија", не дај Боже да Звезда крене да осваја титуле годинама заредом, сви ћете да постанете цигани. И мрш са теме док ниси бан добио.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.