КК Црвена звезда

1. Лепо се види на примеру фудбала, пали вам играчи мало у форми и опет празни стадиони и свима им јебете мајку иако шесту годину заредом узимате титулу. Ви гробари сте типични "навијачи Манчестер Ситија"

ne pričam o poseti na stadionu/u hali, pričam o generalnom stavu svih navijača i naših i vaših. do prošle godine s kojim god cigišem da se raspravljam o basketu, u fazonu je "ne gledam ti ja košarku". ja partizan pratim u svim sportovima otkad sam počeo da navijam za isti, i nikad ga nisam popljuvao. a vi do juče pljuvali npr. čovića, pa ga danas dizali u nebesa, a večeras ga već opet pljujete što je otpustio vladu.

edit: ova tema je jednako moja koliko i tvoja, prema tome ne vidim razlog za ban. posebno ne shvatam s kojim autoritetom mi ti pretiš bananom olololo

2. Ја за Човића мислим да је говно и даље, не мењам лако своје мишљење. Што се тиче теме, за провоцирање на њој се добија бан. Исто бих и ја прошао да сам дошао да зајебавам на вашој. Ај довиђења.

3. Ti decxko na svim temama provociraš, pa opet nisi dobio ban *:

4. YeahBatch
    Пријави ме.

Дај ми линк од теме.

5. YeahBatch
    Пријави ме.

pa izgleda da se, za razliku od tebe, ne nerviram zbog toga (:

6. KO ĆE IĆI UVALJEVO SVE? TREBALO BI NA TERENU DA BUDNEM, MOGU DA VAS USLIKAM I METIM NA SAJC

Ja idem u halu, za one koji prvi put dolaze, mala je hala, nek dodju ranije, da bi malo disali. Sa desne strane su nasi. Welcome to my hood! Bice vazda ljudi, vecina uValjevu navija za Zvezdu. Ako mi se digne, sici cu i ja dole, da te napadnem sa ledja, reda radi... :)
    Jebi METALCAE!!!
    P.S. Ne znam nijednog Zvezdasa (iz Valjeva) koji navija za Metalac kad igraju medjusobno, niti znam nijednog grobosa (iz Valjeva) koji navija za Pacu kad igraju protiv Metalca. Dan danas mi nije jasno, al takoe.

7. Ja i dalje ne mogu da verujem da je Čović tolki idiot da smeni Vladu pred f4 aba lige koji vam je najbitniji u sezoni.Ne mogu da kažem da sam tužan zbog vas al i dalje sam u neverici lolo

8. Ja idem u halu, za one koji prvi put dolaze, mala je hala, nek dodju ranije, da bi malo disali. Sa desne strane su nasi. Welcome to my hood! Bice vazda ljudi, vecina uValjevu navija za Zvezdu. Ako mi se digne, sici cu i ja dole, da te napadnem sa ledja, reda radi... :)
    Jebi METALCAE!!!

Pohađo sam ja čkole uValjevu, tj. samo Govnaziju. Ne znam sad da li ću na teren ići ili ću na tribine jer ja dole moram kolik-toliko da budem miran, al' numem ja to. :)

Samo da mi rečeš za karte, je l' se moraju kupiti ranije ili samo dođem čuku pre tekme i upadam? Nisam nikad plaćao ulaznicu tu. Ako mora ranije, da angažujem ortaka ili da kupim večeras kad stignem iz Bga.

9. Govnaziju

I Sevic ti predavao fizicko? On voli govnazijom da je zove...ja sad završavam istu, a asociralo me na njega, kad si rekao...ma za karte je do sad bilo opušteno, odnosno kupovalo se pre meča sat vremena, ali verovatno će sad biti veća gužva, pa kupi sutra preko dana, da se ne jebeš, a ni ja nisam plaćao do sad (Valjevo je mali grad...lolololo), al jbg, što da ne platim, 100 kinti, reda radi. Nemoj se cimati, kupiš sutra, kad se budeš muvao po gradu...
    P.S. Prošli put, protiv Kragujevca kad je igrao Met. nisu imali odštampane karte dan ranije, išao moj brat da kupi i ispali se... :)

10. Nije Sević, Sneža predavala. Oket, onda ću je pokupim sutra, pa da silujemo Metalcoooooooooooo

11. Jebi ZVEZDO glupe CIGANE!!!
    Ako, i treba jebem mu Sunce ludo!

12. Jel gledao neko? Da mi opiše igru ako je uopšte bilo.

13. Ja sam vas gledao povremeno, i nije sto sam grobar, ali vi sa ovakvom igrom ste donji, Slavko Vranes vas ubio u reketu, u napadu totalno neorganizovano i predugo....Uzasan potez je smjena trenera

14. Capoon bilo je ovako. Mi došli, i jebali ih po sistemu čmarom oko kurca.
    Očajna utakmica, jednu akciju izgrađenu nismo imali. Katić loš bio, ali je zato Braun bio još lošiji (0 poena i te fore), 12 razlike gubimo na kraju treće četvrtine, i dva minuta pred kraj počinjemo da šutiramo trojke, i to 5 od 6, tako nešto. Sve bi to lepo bilo, da su krenuli da igraju ranije. Vraneš zaustavlja Rakočevića, nije mi jasno kako, ali jeste. Jedna od najgorih utakmica Zvezde ove sezone.

15. гледао сам ја прво полувреме. с обзиром да је дошао овај радоњић, оно, нисам имао неке замерке, јебига, нов тренер и то. катић лепо зајебао вранеша на брзака те овај имао 3 фаула у првој четвртини, после није ни улазио до полувремена, ако се не варам. ракочевић солирао стандардно. јес' да нису имали неки приступ игри, ал' је прво полувреме било океј, имајући у виду да играју против металца, па нису ни имали неку мотивацију да гину. тек негде 3-4 минута пред крај полувремена се одлепише мало, ја реко' сад ће у трећој да одраде пос'о и крај. кад оно курац. срећом те нисам гледао друго полувреме.

16. Polako počinjemo da ličimo na staru dobru Zvezdu...

17. Čović mislio samo dovedeš Crnogorca za trenera i odmah pobeđuješ, e pa ne ide baš to tako.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.