Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
једино да опет ћоки натера шампиона да одустане од ел
Poludo sam
A šta ste u kurcu, jebemo jako od Petka
Al ste udarili svi u kuknjavu ko zadružne babe.
A BOLE NAS PICKE JEBO DOMACI TEREN ODRACEMO IH SVE LAGANO
pre sat vremena
dajte bre, koji vam je kurac? samo opušteno, idemo na Budućnost u polufinalu, nema te sile da nas izbace. u finalu će biti zajebano već
vise buducnosti znaci domaci teren nego cedeviti. sa cedevitom je isti kurac kuci ili u gostima. u moraci em ima navijanja em su obruci od nekog specijalnog crnogorskog materijala lol
I ja mislim da je teže gostovanje u podgorici nego u zagrebu. Em što su se ovi naši redovno mučili dole poslednjih 10 godina (poslednje 3, heheh), em iz ovih razloga koje je pseto pobrojao, publika i neki mnogo tvrdi obruči. Pa njih smo dobili samo ono usrano kad je kalina skočio prošle sezone. Doduše, po kvalitetu, ne bi trebalo da bude problema, ova ekipa je jaka u pičku materinu, teško da mogu dve utakmice da useru u aba-ligi, pa neka su i gostovanja.
ma dajte... cedevita ih je počistila prošle godine. potencijalno 3 igramo tamo, mislite da ne možemo jednon da ih dobijemo? cedevita i igra bolje i kvalitetnije igrače ima. dobili su u gostima efes, armani, zvezdu. naravno da se više njih plašim, budućnost ovde ne može da nas dobije 10 u nizu da igramo.
Бени, али у Подгорици су, како би Радоња рекао, специфични обручи, а не у Загребу. Лолололо
Doj je Voli vi nećete izgubiti bitne utakmice u Podgorici, da se razumijemo.
Radonjizam :D
Mi smo retardi.
Beni, na dve dobijene se igra polufinale, ako sam dobro skontao.
pa jebem li ga, jedino ako su opet menjali nešto. u svakom slučaju, opet mislim da nam više odovara budućnost. prošlu su nas dobili posle evrolige gde su igrači bili maksimalno istrošeni, cirbes nije imao koš iz igre, miler je imao jedan ako se dobro sećam. i pored toga smo ih urnisali odbranom u drugoj četvrtini, nisu mogli koš da daju. druga stvar, do tad se valjda mitar vraća, velika je razlika kad imaš u rotaciji jednog mitra umesto tejića.
samo me brine što smo defanzivno izuzetno tanki na unutrašnjim pozicijama. jedino što cirbes ubija na drugoj strani, pa se to anulira. bilana nema ko da čuva kod nas, jedino da se ovako faulovima izbaci iz igre. tako da je i u tom smislu daleko bolja opcija budućnost i marić. a i mučimo se sa cedevitinom zonom, jaču odbranu igraju na joviću...
jači smo od budućnosti, nemojte da se zajebavamo. njima će biti jebeno i sa megom ako budu prvi. ovde je pitanje mi ili cedevita, vjerujte mi dragi prijatelji
Jači smo i od jednih i od drugih, vidite da igramo sa 30% mogućnosti. Biće to daleko bolje za koji mesec, dva.
4/4 критична. Види се да се ослањамо на 3-4 играча цикелу утакмицу и кад њих стигне умор, стају поени и креће празна серија. Шкрипимо на позицијама 4/5, гдје не постоје одговарајуће замјене за Милера и Цирбеса које могу да узму 15ак минута да њих двојица одморе да могу да изгурају утакмицу константно без падова због умора. Схватам да није идеална ситуација од почетка сезоне због поврједа и потраге за одговарајућим појачањима, али ово већ постаје хронично да се губи оно што треба да се приведе крају рутински. Радоња вечерас погријешио што је дозволио да Цедевита стигне +11 а да има 3 фаула у одлучујућој четвртини.
Polufinale na 2, finale na 3 dobijene. Trebalo bi da se dobro secam.
Zar vi brinete pored Radonje? Lol, pa buducnost je malo jaca nego ranije, ali...buducnost je to, a cedevita ce biti gadna prve dve tekme max, ali prstenje i djindjuve se ne dovode u pitanje.
Sve će biti dobro kad se uigramo. Svejedno je ko će nas zapasti, ojebaćemo.
Ма не бринем се ја за крај Аба да ћемо проћи у финале јер нам је до сад доказао Радоња да добија све утакмице кад се мора добити. Реал, Химки и Бајерн то најбоље показују. Надам се да ће се уиграти и остали играчи и да ћемо коначно добити мало више од Дангубића, Бранчила, Мицића и Кинзија. Јовић, Цирбес и Милер растурају игром и надам се да ће бити здрави да до краја сезоне изгурају тако.