Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ал је глуууп овај јовић мајко мила
I opet neizvesna završnica i moram da menjam kanal. Previse sam stresno doživljavao utakmice tako da u ove matore godine ne gledam kad je frka.
Što znači da sam pola tekmi tj zavrsnica propustio od kad je Radonja trener.
A BOLE NAS PICKE JEBO DOMACI TEREN ODRACEMO IH SVE LAGANO
какве глупе пичкетине о боже има ли те
Jović zna opasno da sjebe kada je pod stresom.
нећу више да гледам ово који курац сјебавам себи здравље
gudurica treba da nose od svlacionice do parketa picka im materina najmladji je a uvaljuju mu kad god su muda u procepu
Hahaha koji smo mi Bogovi košarke
хаха реално колики треба да будеш јадник да кад је густо бацаш лопту десет година млађем од себе и молиш бога да он погоди јер ти не смеш ни да пипнеш лопту
Jezivo.
Hvala Markić za ovu foricu.
Bukvalno se sakriju kao ociste mu stranu decko svaku preko ruke iz driblinga sutira a konjine imaju 30god igrali evrolige enbiejeve svetska prvenstva i plate po sto miliona maraka
Lebac ti jebem uspeli smo da izgubimo ovu utakmicu. Svaka nam dala.
http://imgur.com/nBfzpxX
Zato simon ima muda da ubaci 8 poena u 3 minuta, bez promašaja, i onda do kraja ništa, tačno je igrao koliko mu treba da me sjebe, jebem li ga u usta kosovarska.
+11 su imali na početku četvrte četvrtine, ej. Jebem ti sve ovo, i strazbur, efes, sad ovo, pa dokle jebemu, valjda će zategnuti malo radonjić da pune dok mogu.
радоњу убити пошто човић не планира да га отера
Marko se bas dosta razume u kosarku
cipiripi dogodine jbg
Bilo je lijepo dok je trajalo.
A zamislite da budućnost igra EL, pa ne, stvarno...
баш баш