prejaki su pod košem usta ih jebem, a i mi smo stvarno loši u napadu...simon i štimac podsećaju na partije iz prošlosti kad sam lomio daljinske zbog njih
Kad je Simon u igri, u minusu smo 20. A igra čovek 15 minuta.
Lepo reče ovaj komentator, Fener je jedna od ekipa koje nam najmanje leže, ovaj Ekpe Udoh u džep stavio Cirbesa, plus još Veseli koji i kad ne lupi rampu, preplaši ove naše pa bacaju neke budibogsnama floutere.
Što ti je život
Ovo ako bude gubimo sto posto
Mlogo lepa košarka bre
срећа па ови маше слободна
и срећа што имају пера антића па можеш да се прошеташ до коша
Aleeeeee
Ajmo, sad su se prepali...
Udri turcina
нас је искењало против реала химкија и бајерна, зато сад маше зицере
симон и штиме пичке највеће ајде косовар бар уме некад нешто да погоди док се штиме говнар само дави под кошем
ја не могу да верујем да косоварчина и даље игра пошто су довели кинзија, и треба да изгубе кад овако раде
Cirbesa zaključali jbg.
Aj bre ne serite
prejaki su pod košem usta ih jebem, a i mi smo stvarno loši u napadu...simon i štimac podsećaju na partije iz prošlosti kad sam lomio daljinske zbog njih
dobro je jebiga, računali smo na ova dva poraza, ali kontam da možemo da damo 50 poena u drugom
Pobedjujemo!
ZAPAMTITE OVAJ POST, PICKETINE MRTVE
Kad je Simon u igri, u minusu smo 20. A igra čovek 15 minuta.
Lepo reče ovaj komentator, Fener je jedna od ekipa koje nam najmanje leže, ovaj Ekpe Udoh u džep stavio Cirbesa, plus još Veseli koji i kad ne lupi rampu, preplaši ove naše pa bacaju neke budibogsnama floutere.
Antić odigrao dve najbolje partije protiv nas u regularnom delu, a nastavlja i u top16 gomno
Drste gace jbg
прејадно
nabiše nas goveda opet...
Ovako da smo odigrali protiv Bajerna vodili bi 30 razlike do sada. Ili ne.