Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A šta da kaže mučni Domagoj Bošnjak kad Zvezda natrpa Zadar 25 razlike, i baš tih 25 poena daju Švabo i Murikanac... :(
Cuj Turci, pogledaj partizan, legija stranaca.
Pa postoji limit za strance zar ne?
Mislim doveli bi mi Karija davno nego nas mucila ta mesta oko stranaca :)))
Ne postoji limit za strance u EL, ili ABA ligi. Postoji za KRK i domaćicu.
Tu paća ima 2 stranca viška, mi neamo viška stranjskih.
Добро, Расни, како сад немаш никакве информације, а свако мало овде преносиш неке приче са навијачких форума и слично
gledam sada opet utakmicu protiv bajerna
koji madafaker gudura brt
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:585431-Zvezda-se-resila-Izraelca-Mekel-potpisao-za-Makabi
хахаха, коментар победио
!!!!!!
хахахаха
Hahaha lebac ti jebem, trebalo bi uvesti neki test inteligencije pre nego što se dozvoli postovanje komentara.
Budućnost vodi 32 razlike na poluvremenu protiv Cedevite u sred Zagreba.
Da smo ih pobedili prošle nedelje (da Bilan nije dao prvu trojku nakon 7 godina karijere), sad bismo bili na drugom mestu i verovatno imali prednost domaćeg terena u polufinalu.
Kako je bolestan onaj Tegeltija. Israo je takvo govno u Blicovom TV dodatku da je to strašno. Pominje da su ubice Srba osnovale FK i da smo jedva ušli u top 16. Kakav jebeni bolesnik hahahahahahaahah
Daj link Rasni za to.
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/beckovic-objasnio-kako-je-zvezda-opoziciona-a-zaboravio-na-njene-tvorce/nqj4phn
Još se israo, nije ovde ceo tekst.
па шта оћеш, теги је гробарска верзија тебе, са богатијим вокабуларом и мозгом
Dobro Marko, za Rasnog znamo da se uglavnom zajebava. Tegi je mrtav ozbiljan degenrik.
EDIT: Rasni pročitah ovo što su dali na sajtu Blica. Nije zapravo toliko ni loš tekst, makar ovaj deo koji može da se pročita, pošto vidim da ovaj pegla i jedne i druge.
Budućnost vodi 32 razlike na poluvremenu protiv Cedevite u sred Zagreba.
Da smo ih pobedili prošle nedelje (da Bilan nije dao prvu trojku nakon 7 godina karijere), sad bismo bili na drugom mestu i verovatno imali prednost domaćeg terena u polufinalu.
Pazi brt, Cedevita je ove godine mnogo bolja u gostima nego kući. To što ćemo igrati protiv njih tamo prvu ne mora ništa da znači. Pa evo, jebena Budućnost sere po njima u sred Zagreba. Taman će i Mitar da se vrati do tad. Jaki su, ali jbg, kvalitet je na našoj strani, imamo jaču klupu, ne znam zašto bismo ih se plašili.
Slažem se skroz, favoriti smo protiv koga god i gde god, al opet je sig bolje igrati ovde nego tamo. Nadam se da će Mitar da bude isti kao na sa početka sezone, glupi Tejić mu ne može prići ni po jednom parametru igre.
Kako se ukrštaju posle, 1-4 i 2-3?
Da oni lepo ustupe megi treće mesto (sutra lako može da se izgubi od olimpije, posle partizan kome gori pod nogama, a i derbi je jbg) a da planski sa četvrtog mesta tresnu budućnost, i onda na domaćem terenu protiv cedevite, lagano.
Mada u suštini - isti kurac, debelo su jači od obe ekipe, ovi mogu da imaju jedan vrhunski šuterski dan, drugi teško.
Danas bilan 1/6, voker 0/8, pulen 3/10, babić 0 (mada nisam siguran da je sve tačno, bilo je ovako krajem treće), s ovim bi ih i mzt dobio glatko.
Pa realno bi 4. mesto bilo premija. Ako/kad dobijemo futuru, preuzimamo prednost domaceg terena.