U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jeste vi sigurni da se ta prednost domaceg terena preuzima?
Мени је логичније да буде по коначном пласману на крају лигашког дијела. Типа, ми будемо трећи, и рецимо добијемо Цедевиту и прођемо у финале, а Мега добије Будућност, а била је четврта у лиги. По некој нормалној логици би било да ми имамо предност домаћег терена у финалу јер смо боље пласирани били на крају лигашког дијела, а не да има Мега која је то преузела побједивши првог носиоца. Примјер је показног карактера и не значи мој пристрасни став нити личну прогнозу како ће изгледати коначан поредак екипа.
In the regular part of the season, 14 teams are playing. Each team plays against every other team twice, once at home and once away. After 26 rounds, when all teams play agains each other, the best placed 4 teams are qualified to the playoffs.
The semi-finals will be played in the best of three games format (1-1-1), where the first placed team after regular part of the season will face the fourth placed team in the first semi-final pair and the second placed team after regular part of the season will face the third placed team. The first and the second placed team will have the home court advantage in the semi-finals.
Winners of both semi-final pairs will advance to the finals, which will be played in the best of five games format (2-2-1). The finalist, that is the better placed after regular season, will have the home court advantage.
There will be no games for the third place played.
The final standings of the season will be set according to the standings in the regular season, with the season finalists taking the final first and second place, regardless of their positions during the regular season.
Не важи, финалиста који је боље пласиран у регуларном делу има предност домаћег терена. То је неко просуо причу пре неки дан, а мислим да је трућ, па сам ја то узео као исправно јер се он као разуме у кошарку. Разуме се он као марица у крив курац, ето како се разуме!
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1381#post_3402075
Ево га, млати као отворен прозор!
А ви после причате "објективан гробар, објективан гробар". Само подјебава овуда и даје лажне информације.
Едит: чуј ово испод "фаворити сте блаблабла" па кога ти зајебаваш човече, ало?
хаха блејче, ниси морао да бришеш испалу :Д
постовао је пост да буде први на 1389. страни, али остао на 1388., нисам шизофреник, стварно јесте!
али пошто си се испалио и обрисао, ево, СРПСКА СТРАНА!
1389!
босанци стоп.
Хахаха, пичко, написао сам "ако се не варам". Треба вам пет дана да проверите, што бих ја проверавао кад ме не интересује.
Truć zna sve o ispadanju lolo
јбг, свако зна о ономе што га мучи. ти, рецимо, знаш све о дулу.
Nisam morao da proveravam jer sam znao koji je sistem, zato sam i pitao. Sreca tvoja truc sto nisam bio tu kada si pisao inace bih ti odmah rekao da lazes tu magarcino jedna i da te iskljucujem razumes?
Šurimo večeras 20 razlike.
псето, мислио сам да си у фазону да освајате како год да буде, а не да провераваш са ким играте кући, а са ким у гостима. а и шта серете, увек се преузимало домаћинство. то су променили откад све копирају од НБА лиге. то је зато што пратите кошарку од јуче. а ми више не пратимо, хехехе, лол. :)
LOOOOOOOL
Pa ja sam i rekao da osvajamo kako god da bude o domacinstvu razmisljam samo da vidim koliko cu puta ici na tekmu. I ako se ne istripuju da igramo u areni
B92: Budućnost se pojačala u reketu http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&dd=11&nav_id=1083817
Da smanje malo doživljaj đetići, ima mesta samo za jedan drzavni prijekat u ABA ligi!
ако аба лигу освоји екипа у којој су ударне игле драгићевић, шеховић и суботић, онда и треба да пређемо да играмо фиба евролигу.
Bem li ga, Futura igra samo ABA ligu, Cedevita i mi se trošimo u EL.
дај неку упоредну анализу са асовима будућности.
Ma osvajamo sve plus top 8 ili f4, opustite se.
Haha, vidiš, mogao bih to da uradim Truće. Da svima bude malo jasnija situacija lolo