КК Црвена звезда

1. Ova stevanova akcija zvuči super, nikad se ne bih setio toga!

Ali, može to i da se unapredi, da sačeka da se neko zaleti, pa onda da skoči i zakuca uz faul. Uf!

2. Hahahaha da brate, tad će imati dodatno bacanje pa postoji mogućnost da umesto dva, postigne tri poena xD ccc šta sve neće da izmisle...

3. Hahaha jebem te baš Coa.

4. A ne znam zašto ne iskoriste milerove fizikalije, nego ga koriste samo kao šutera i nešto pod košem na silu. Pazite sad, može da iskoristi ovu stevanovu akciju koju sam ja modifikovao a šomi finalizovao i imenovao (super ime inače brt), i onda umesto da pogodi bacanje, omaši namerno i ide na skok, a da tu budu i ostali visoki, cirbes, štimac, kinzi, i kad se izbore za loptu onda vrate guduriću na šut za tri i on izbori 3+1 i onda opet u krug on omaši, pa trojka uz faul opet, auuuuu xD

5. Pa kontaš fazon ILIJ AP - AP znači gore, jer jbg lopta mora gore da ide, ne može po parketu da klizi, a ILIJ znači da će ili dati ili promašiti, ovo J ubacili merikanci zbog naglaska njihovog, jebem li ga.

6. oj kafano đe ti stoje vrata
    Stigo miler i njegova plata

7. Ili recimo da Alija Peti pjeva:
    Istruli mi dunja u fioci
    Moj je dragi kod Legende u vojsci

8. Kolko sam se iskidao na ovu akciju za Milera..

Nadam se da naši protivnici u top 16 nemaju skaute koji posećuju forum vukajlija

9. Eo smislio sam, ovaj plavi je Miler a ovi sto leze su izvrnuli zglobove jer nisu skapirali akciju.

http://s9.postimg.org/ggqd1slsv/IMG_1452550281233_V.jpg

10. Gonzo, ti imaš ljude..vidi da Radonja dobije ovo.

11. Решио сам мистерију како је Бранко Лазић пробијао Александра Павловића Сашу.
    http://ww1.sinaimg.cn/bmiddle/70f86863gw1ezpvj4qtxgg209q06mkjl.gif

12. Lazić je u kurcu totalno.

13. Ahahaha Stevane pa ti si gospod bog, ovo je do jaja fora baš u fazonu da nisu imali love. Mogla bi i neka dobra reakcija da se napravi.

14. На то сам и циљао хехе. А још ни судија није свирао очигледне кораке.

15. Могу ли како негро бомбоне да се убаце умјесто пара?

16. Baš da ne prođe prva ovogodišnja pobeda u top16 (od 9 ukupno!) bez ijednog komentara:

JEBIII!

17. ОПАААААА

Ево да унесем мало оптимизма, ово сам прочитао још јуче-прекјуче на другом форуму, па да прекопирам јер звучи смислено:

Mislim da problem nije jedan, već se od svega nakupilo po malo. Imali smo tri vezana poraza pa nam je malo palo samopouzdanje, neuigranost je isto problem, a imamo i pad forme. Igrali smo pred kraj grupne faze EL stvarno nerealnu košarku za uslove u kojima smo bili i sad je to došlo na naplatu, bilo je nemoguće uz ovolike promjene držati takav nivo igre. Bitno je da smo večeras dobili.
    Samo da prođe još ovo gostovanje u Atini, onda igramo čak 5 utakmica zaredom u Pioniru (Metalac, Unikaha, Partizan, Lokomotiva, MZT). Siguran sam da će se tih 20 dana u Beogradu biti prekretnica sezone i da ćemo poslije toga igrati vrhunsku košarku. Ekipa će moći na miru da radi bez cimanja i putovanja što nam u ovom trenutku mnogo nedostaje. Još ako ostvarimo svih 5 pobjeda (u šta ja vjerujem) i izgradimo samopouzdanje, mislim da ćemo izdominirati ABA ligom.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.