Hahahaha da brate, tad će imati dodatno bacanje pa postoji mogućnost da umesto dva, postigne tri poena xD ccc šta sve neće da izmisle...
Hahaha jebem te baš Coa.
A ne znam zašto ne iskoriste milerove fizikalije, nego ga koriste samo kao šutera i nešto pod košem na silu. Pazite sad, može da iskoristi ovu stevanovu akciju koju sam ja modifikovao a šomi finalizovao i imenovao (super ime inače brt), i onda umesto da pogodi bacanje, omaši namerno i ide na skok, a da tu budu i ostali visoki, cirbes, štimac, kinzi, i kad se izbore za loptu onda vrate guduriću na šut za tri i on izbori 3+1 i onda opet u krug on omaši, pa trojka uz faul opet, auuuuu xD
Pa kontaš fazon ILIJ AP - AP znači gore, jer jbg lopta mora gore da ide, ne može po parketu da klizi, a ILIJ znači da će ili dati ili promašiti, ovo J ubacili merikanci zbog naglaska njihovog, jebem li ga.
Okačio Štimac na tviteru
oj kafano đe ti stoje vrata
Stigo miler i njegova plata
klasican cigan
Ili recimo da Alija Peti pjeva:
Istruli mi dunja u fioci
Moj je dragi kod Legende u vojsci
Kolko sam se iskidao na ovu akciju za Milera..
Nadam se da naši protivnici u top 16 nemaju skaute koji posećuju forum vukajlija
Eo smislio sam, ovaj plavi je Miler a ovi sto leze su izvrnuli zglobove jer nisu skapirali akciju.
Gonzo, ti imaš ljude..vidi da Radonja dobije ovo.
Решио сам мистерију како је Бранко Лазић пробијао Александра Павловића Сашу.
http://ww1.sinaimg.cn/bmiddle/70f86863gw1ezpvj4qtxgg209q06mkjl.gif
Lazić je u kurcu totalno.
Ahahaha Stevane pa ti si gospod bog, ovo je do jaja fora baš u fazonu da nisu imali love. Mogla bi i neka dobra reakcija da se napravi.
На то сам и циљао хехе. А још ни судија није свирао очигледне кораке.
Могу ли како негро бомбоне да се убаце умјесто пара?
Baš da ne prođe prva ovogodišnja pobeda u top16 (od 9 ukupno!) bez ijednog komentara:
JEBIII!
ОПАААААА
Ево да унесем мало оптимизма, ово сам прочитао још јуче-прекјуче на другом форуму, па да прекопирам јер звучи смислено:
Kaizen gowno
Ova stevanova akcija zvuči super, nikad se ne bih setio toga!
Ali, može to i da se unapredi, da sačeka da se neko zaleti, pa onda da skoči i zakuca uz faul. Uf!