nemoj somi da seres ako si citao sve sto se pisalo na temi napisao sam da ce jebati ali igrac kinzijevog kalibra ne sme da promasi dva suta sa istog mesta potpuno sam i kraj
Hahahaah jebemti nemoguće opet da useru ovoliku razliku na kraju, +16 je bilo u trećoj. 5/5 trojke krajem treće, i vidi sad... A simon mađioničar 1/6, svaki put sam.
kinzi izvukao faul u napadu od rajta, ne znam da li je bilo +2 ili +4. da je to prošlo, pitanje je šta bi bilo
da iznesem jedno jako nepopularno mišljenje - cirbes ima nizak košarkaški iq. ali brt, kako možeš tako nešto reći, cirbi brat moj kači slike po instagramu srbin, tri prsta, najveći brat moj ludi? u redu je mrmoti, dečko je postao ozbiljan centar, jedan od boljih evropskih, može da bira klub sledeće god. njegov iq (ne) dolazi do izražaja u odbrani kad ne ume da prepozna kretanje protivnika, ne ume da iskoči kad treba itd. bilo bi fino kad bismo imali jednog rezervnog centra koji ume da igra odbranu jbg, štimi nas je urnisao protiv fenera, nervni slom sam dobio
edit: kako bi nam seo jedan pero antić mmmm, vlažni snovi
A i Milera sa onakvim fizikalijama koristimo samo kao šutera. Nema jedne akcije za njega. Sve primi loptu iza linije za tri, pa sutira preko ruke za tri ili ide jedan na jedan na silu.
pa u krk-u dizemo formu, standardno
da je kinzi i ovu promasio opasno bih se zapitao
дал сте толики цигани да доносите суд о неком играчу након неколико промашених шутева јбт
кинси ће јебати љуто, много љуто
Štimara obrnuo tekmu u nasu korist hteli da priznate to ili ne
nemoj somi da seres ako si citao sve sto se pisalo na temi napisao sam da ce jebati ali igrac kinzijevog kalibra ne sme da promasi dva suta sa istog mesta potpuno sam i kraj
Ja da od gudure do kraja ove sezone još jedno 3 puta vidim samo ovo 3+1 kad se lomi utakmica - bilo bi dovoljno. Preljepo.
Hahahaah jebemti nemoguće opet da useru ovoliku razliku na kraju, +16 je bilo u trećoj. 5/5 trojke krajem treće, i vidi sad... A simon mađioničar 1/6, svaki put sam.
Gudura da promeni ime u Džamarko Gudurić-Kroford
Za divno čudo su konačno uspeli da ne useru u potpunosti prednost koju su imali u poslednjoj četvrtini.
kinzi izvukao faul u napadu od rajta, ne znam da li je bilo +2 ili +4. da je to prošlo, pitanje je šta bi bilo
da iznesem jedno jako nepopularno mišljenje - cirbes ima nizak košarkaški iq. ali brt, kako možeš tako nešto reći, cirbi brat moj kači slike po instagramu srbin, tri prsta, najveći brat moj ludi? u redu je mrmoti, dečko je postao ozbiljan centar, jedan od boljih evropskih, može da bira klub sledeće god. njegov iq (ne) dolazi do izražaja u odbrani kad ne ume da prepozna kretanje protivnika, ne ume da iskoči kad treba itd. bilo bi fino kad bismo imali jednog rezervnog centra koji ume da igra odbranu jbg, štimi nas je urnisao protiv fenera, nervni slom sam dobio
edit: kako bi nam seo jedan pero antić mmmm, vlažni snovi
A i Milera sa onakvim fizikalijama koristimo samo kao šutera. Nema jedne akcije za njega. Sve primi loptu iza linije za tri, pa sutira preko ruke za tri ili ide jedan na jedan na silu.
kakvu bi ti akciju crtao za milera?
uzme loptu na pola
uhvati zalet
skoci sa slobodnog i zakuca
Odlično pitanje. I ja bih da čujem odgovor.
I analizu rustera kompletno, a onda i pojedinačno, igrač na igrača, ako nije problem.
пссст тилмо црта, не ометајте га
Ја мислим да би баш добра акција била да му неко баци лопту у близини обруча и онда да је он онако у скоку ухвати и закуца одмах.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rooster
Skeč
Misliš na Ilij Ap ?
еее то
Da, gonzo, i tad smo skečovali pevcom, al' biće da nisi bio tu brt... Da nisi bio na nekoj pauzi tad slučajno? Duže nešto, skoro godinu dana, hm? xDD