КК Црвена звезда

1. Oni koji dobiju ogromnu podrsku za ovakve komentare, sto znaci da predstavljaju vecinski nacin razmisljanja musavaca iz predgradja.

2. i zao mi je ako cu nekog da uvredim, ali zasto neko ko ima vise od 13 godina se i dalje lozi na delije grobari fazon i prenosi raspravu o tome van terena ?

3. hahahahah.
    napisao komentar koji ima odnos glasova 1221:224. hmmm nazvacu ga uglednim panterom

4. Kriminalac vam je legenda panteri

5. Hahaha Šom tajrad.

Inače...
    "Naša redakcija uspela je da dođe do ekskluzivnog snimka razgovora između Nebojše Čovića i Dejana Anđusa, nedugo nakon vesti od jutros,koja je POTRESLA SRBIJU, u kojoj je navedeno da je Čović, aktuelni predsednik KK Crvena zvezda, optužen sa nekolicinom drugih osumnjičenih, za protivpravnu imovinsku korist, u iznosu od oko 10 MILIONA EVRA". Gospodin Čović na snimku jasno pita čime se zamerio novinaru Anđusu, i ko je naredio da se napadne Čović?
    od 00:32
    https://youtu.be/3t72HxCC-9Q?t=32

6. Armine, mene boli kurac što je Čović lopovčina ako je od kluba napravio stabilnog evroligaša. Jebote, vi kao da živite u Finskoj, a ne u državi gde ne postoji ni m od morala. Zamislite situaciju da je Čović predsednik Partizana (kapiram da to ne može da se desi nikad jer su avangarda, ali ono, zamislite). Zar stvarno jebeno mislite da ga 95% grobara ne bi podržavalo da je sad na čelu kluba, a Partizan je stabilan evroligaški klub koji svake godine igra top16 ? Šta, kao terali bi ga jer je lopovčina i doveli bi Čubrila i Djuru Ostojića ?

7. Bismo, možda...

8. Šomi evo ja sam prvi napisao na kkp temi da bi prestao da navijam za kkp ako bi govedo kupilo klub pa makar uložio 100mil u njega

9. A govedo nije ni približno veliko govno ko čović činjenica jbg

10. Armine, mene boli kurac što je Čović lopovčina ako je od kluba napravio stabilnog evroligaša. Jebote, vi kao da živite u Finskoj, a ne u državi gde ne postoji ni m od morala. Zamislite situaciju da je Čović predsednik Partizana (kapiram da to ne može da se desi nikad jer su avangarda, ali ono, zamislite). Zar stvarno jebeno mislite da ga 95% grobara ne bi podržavalo da je sad na čelu kluba, a Partizan je stabilan evroligaški klub koji svake godine igra top16 ? Šta, kao terali bi ga jer je lopovčina i doveli bi Čubrila i Djuru Ostojića ?

Iako u sranju po musavcima nema vise nikakvog zadovoljstva jer kako ozbiljno diskutovati sa nekim na nizem evolutivnom stupnju (zirafom npr), ipak da prenebegnemo hipoteticki okvir na kojem musavci funkcionisu i da odgovorim.

Imali smo Djuru koji vas je skoro zatvorio. Redovno igrao Evropu i bio prvak 6 puta uzastopno. Proglasismo li ga legendom ili ga terasmo svih 6 godina?

Jebote, zaista se osecam kao da diskutujem za sabljozubim ajkulama na primer.

11. Ok, vi ste onda stvarno avangarda a mi gomna informerska. Vi ste avangarda, slušate pank, čitate Danila Kiša, kukate na Vučića i igrate derbi začelja protiv Sutjeske. Mi smo selje, slušamo grand, čitamo Informer i autobiografiju Jelene Bačić Alimpić i igramo top16 evrolige. Što se mene tiče može ovako još 50god.

12. Vučko, evo upravo je MileDS1989 ostavio komentar na Mondu "COVICU LEGENDO" idi mu rokni minus dok ne dobije status legende.

13. sta sam napisao pa si povezao sa svojim postom, nesto se izmesalo :o

14. Napisah sta sam imao.

15. slušamo grand, čitamo Informer i autobiografiju Jelene Bačić Alimpić i igramo top16 evrolige. Što se mene tiče može ovako još 50god

:))) MOŽE OVO!

16. Imali smo Djuru koji vas je skoro zatvorio. Redovno igrao Evropu i bio prvak 6 puta uzastopno. Proglasismo li ga legendom ili ga terasmo svih 6 godina?

Hahaha ko ga bre terao ? Oterali ste ga kad ste ostali bez titule. A i tad ga niste oterali, nego je čovek sam digao ruke od vas. Dok ste osvajali bio vam je dobar. A i ako stvarno misliš da većina nas Čovića smatra legendom ti si onda imbecil.

17. da li stvarno neko misli da će biti pravosnažno osuđen? nemojmo se zajebavati

18. Kako zalosno, zaboravljas da postoje arhive

http://i.imgur.com/D8yu0cE.jpg

Nastavili borbu, 2012 godina... Daj nemojte se vise ponizavati, sramota me vase sramote. Evo necu vas vise zajebavati, zao mi.

19. Čekaj, optužuju celu grupu za 10 miliona evra? Pa to nam je polugodišnji budžet, dajte ljudi nemojmo da se zajebavamo, za tu siću da nam sruše legendu, ne ide.

20. Zlatni papagaj, tata plaća sve račune
    Zlatni papagaj jer mi smo snobovi heej

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.