Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Bohore, ne slušamo mi to brt, pusti te metalike. Čuj, električni orgazam, cecu brt, pa neće orgazam valjda da gostuje na marakani, nego ceca, nismo mi avangarda.
INFORMER, CECA, STANIJA, NIKAD JUGOSLAVIJA.
Kako lupaju jebeno pa bulju bi svoju dali za svog Čovića
Ovaj izvrće stvari kao da je stvarno Vučko iza naloga. Nisu navijači terali Đurića zato što je oštetio državu, nego svake godine kukali zato što lik rasproda dobar deo tima, najčešće baš igrače koji su najvažniji, a dovede neke uglavnom krš zamene. I onda opet prodaja novih talenata i onih koji se pokažu dobro. Znači, da nije krao toliko na štetu kluba i da je iskoristio potencijal koji je Partizan imao (da bude redovan učesnik u LŠ ili bar svake godine ozbiljan konkurent za ulazak), važi što bi ga terali.
Opet panteri sve znaju, nazalost opet hipoteticki. Da tako znate tablicu mnozenja...
Realno Vučko. Realno
E do jaja je ova razmena mišljenja. Očekivao sam vučićapedera na temi. Tačnije, priželjkivao sam da vidim njegove postove jer pršte od elokvencije nastale pažljivim pretraživanjem po netu šta koji izraz tačno znači.
Bravo stecane
"Neka promeni ime u Nebojša Čović Beograd"
ahahaha najjači komentar
Dobro to prvo pada na pamet, ali dobar humor ^
Dobra forica.
Ako je krao nek ga apse ko mu jebe mater
http://mondo.rs/a867110/Info/Crna-Hronika/Covic-odgovara-na-optuznicu-o-malverzacijama-na-Kosmetu.html
NEKO LAŽE!
Inače, zanimljivo je ovo da je tužilac pri kraj mandata podigao optužnicu i uvaljao nasljedniku da ga Čović jebe ko Pani kozu.
I ne sumnjam da legenda posjeduje validnu dokumentaciju, ipak su se izmijenjale sve moguće vlasti, a on ostao nedodirljiv.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
I ja sam se pocepao na ovo. :D
I ja. :D
Večeras bivamo jebani od Metalca... :(
Tužilaštvo odbilo poligraf
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
Znaju ljudi da Čovke može da prevari poligraf!
Jebote da l ima neka afera kod nas, a da se ne spominje poligraf. Što ga nismo imali onomad kad je Drobnjak gazio liniju, da vidimo da li bi odbio da ga propitamo malo!
Drago mi je što su ga optužili, sada će konačno moći da pred Sudom dokaže da je nevin i da zapuši usta svima koji ga pljuju. Nadam se samo da će se ova cela farsa okončati pre plejofa kako bi KKCZ mogao nesmetano da funkcioniše u najvažnijem periodu sezone.
#NeDajSeGazda
#PravdaZaLegendu
#GoTeamČović
#izaberiFMP
Tilmo
VUĆIĆ NE HAPSI LEGENDU ČOVIĆA KOJI MU VODI OMILJENI KLUB, NEGO ZAJEDNO PRAVE FORU DA JEBU GLUPE GROBARE U MOZAK DA KAŽU AAAA EVO HAPSI ČOVIĆA AJ DA GLASAMO ZA VUČKA, I ONDA VUČKO POBEDI OSLOBODI ČOVKETA I ON POŠTO JE TEK IZAŠAO IZ TVORZA KRENE JOŠ LJUĆE DA JEBE POSRNULOG PAĆU. ETO TO JE JEDINA ISTINA.
Tilmo
POZZ OD THILMA USKORO UPOREDNA ANALIZA. KISS