Jednu stvar sam zaboravio: kurajber jeste bio dileja i klinac u telu coveka sto se tice ovih navijackih gluposti ali kapun kao neko ko mu je na forumu vukajlija.com psovao zenu uopste nije neko ko bi trebalo da ocenjuje ko je kakav
Stec npr moze jebao ga je dzoni i banovao bez razloga(i dzoniju sam to rekao tako da on to zna i sam) pa ima pravo da ga blati na sva usta ali kapun ne nikako. Mozda sam ja siptar pa sam osetljiv na takve stvari(na zenu lol) ali smatram da svako psovanje porodice zasluzuje batine
kurajber jeste bio dileja i klinac u telu coveka sto se tice ovih navijackih gluposti ali kapun kao neko ko mu je na forumu vukajlija.com psovao zenu uopste nije neko ko bi trebalo da ocenjuje ko je kakav
lol brt nemoj me zajebavati sada treba da trazim postove po forumu gde je on drugima vredjao familiju
to sto je kod nas jebem ti mater psovka kao dobar dan
a oko jebem ti zenu se pravi drama nije moj problem apsolutno
on se ponasao kao dete, kuvalo se vređanje i onda kada je mislio da je dosta završavalo se banovima
zna se da je pola navijača czv blejalo u banu dok su ostali ladili muda
najbolje sada moje vređanje žene ostavlja veće "posledice" nego njegovo klinačko ponašanje i vređanje
nećemo se zajebavati ipak je ovo internet i forum ako vas pogađaju online vređanja niste za internet
Brate niko nije bio u banu, osim ctebaha, al jbg.
Bilo ono pravilo neko banuje te fazon na 5 dana pa te odbanuje, pa opomena, pa kurac.
Bilo bi bolje da je sada na sajtu.
haha daj nemoj me zajebavati pa i ti i ja sam bio banovan masu puta
koliko puta se samo desilo da dodju kenjaju nam po temi
mi odemo istovaramo govna na njihovu i onda nas banuju jer postoji tema za prepucavanje a njih ne
necemo se praviti da je bio andjelcic nikako
uglavnom ne planiram vise ni jedan post na ovu temu
samo me uopste ne bi cudilo da i on koristi vucicupederu nalog
pozdrav
Pa dobro nije angeo, al nismo ni mi jbg. Od njegovog sam modovanja sam imao 10 puta više koristi nego štete. Al nećemo o tome.
Vučićapedera možda koristi iz zajebancije al ne prečesto.
Bilo bi dosadno da nema pedera uleti sa nekim postovima malo se nasmejemo iako nije lepo smejati se takvima i sve kul
Jednu stvar sam zaboravio: kurajber jeste bio dileja i klinac u telu coveka sto se tice ovih navijackih gluposti ali kapun kao neko ko mu je na forumu vukajlija.com psovao zenu uopste nije neko ko bi trebalo da ocenjuje ko je kakav
Stec npr moze jebao ga je dzoni i banovao bez razloga(i dzoniju sam to rekao tako da on to zna i sam) pa ima pravo da ga blati na sva usta ali kapun ne nikako. Mozda sam ja siptar pa sam osetljiv na takve stvari(na zenu lol) ali smatram da svako psovanje porodice zasluzuje batine
Ma lupa Kapun
Djoni je legenda.
lol brt nemoj me zajebavati sada treba da trazim postove po forumu gde je on drugima vredjao familiju
to sto je kod nas jebem ti mater psovka kao dobar dan
a oko jebem ti zenu se pravi drama nije moj problem apsolutno
on se ponasao kao dete, kuvalo se vređanje i onda kada je mislio da je dosta završavalo se banovima
zna se da je pola navijača czv blejalo u banu dok su ostali ladili muda
najbolje sada moje vređanje žene ostavlja veće "posledice" nego njegovo klinačko ponašanje i vređanje
nećemo se zajebavati ipak je ovo internet i forum ako vas pogađaju online vređanja niste za internet
Brate niko nije bio u banu, osim ctebaha, al jbg.
Bilo ono pravilo neko banuje te fazon na 5 dana pa te odbanuje, pa opomena, pa kurac.
Bilo bi bolje da je sada na sajtu.
haha daj nemoj me zajebavati pa i ti i ja sam bio banovan masu puta
koliko puta se samo desilo da dodju kenjaju nam po temi
mi odemo istovaramo govna na njihovu i onda nas banuju jer postoji tema za prepucavanje a njih ne
necemo se praviti da je bio andjelcic nikako
uglavnom ne planiram vise ni jedan post na ovu temu
samo me uopste ne bi cudilo da i on koristi vucicupederu nalog
pozdrav
Pa dobro nije angeo, al nismo ni mi jbg. Od njegovog sam modovanja sam imao 10 puta više koristi nego štete. Al nećemo o tome.
Vučićapedera možda koristi iz zajebancije al ne prečesto.
сапуне, ако си му псовао жену зато што ти је рекао нешто против звезде, то могу да разумем. али ако си то радио из чиста мира, нека је теби на част!
haha ma batali ne znam ni ja tacno zasto sam vredjao
valjda je cilj vredjanja da uvredis drugu osobu sto izgleda da sam uspeo!!!!!!111!
Цедевита добила Ефес, Локомотива Пао. По мени је екстра ово. Опет ће бити лудница у групи.
Jesu li tada bili žuti i dačić na vlasti?
Јесу. Било је то у време док је Филип још увек играо на позицији сина.
Jebacemo spance danas pozz
+2016
+1974
15+ razlike za nas
+1989
+30 da imamo pozitivnu koš-razliku
istina
i nebraća popovići