Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
i bez tog naloga se ponašao kao odrasli rasni
svi znamo kakav je bio dok je modovao tako da ono isti kurac jel koristi nalog ili ne
Ma nije Đoni, pitao sam ga.
Vučićpeder je dzeriko jer je on stalno srao o SNSu i bez vučićapedera.
како сад, јеботе, па зар није мој дупли?
Hahaha Kurajber je bre do jaja lik. Steca je cimao samo jbg ko što bi svako od vas Jerika ili šta znam al kapirate priču imao pik na njega. Ja sam pisao gde sam sta hteo bez da mi iko reč kaže.
I ja i mnogi jbg. Cak je i Rasnog kad je najveći daun bio tolerisao
јеси ли спавао и на клупи у сред парка без икаквих проблема, и ишао с црвеним пасошем где пожелиш? џД
Brate on me je izvadio iz govana nebrojeno puta, čak mi je sad i ovaj trajni skinuo.
Kad se dobijao trajni za privatnu sliku, on mi nije ništa uradio kad sam otvorio temu sannjim fotošopovanim.
Hahaha to za vreme Tita bilo. Al Dž je car koji je tolerisao Rasnog kad najveći daun bio je
Sta ovo govno duplira postove
Pamtim vreme kad sam dobio 180 dana bana zato što sam otvarao teme da se pseto odbanuje. Eh kakva su to vremena bila :(((
E Rasni osećaš li se malo kao govno sto za istu stvar Tilmo ima ban a ti ne?
Ne znam da li se na mene odnosilo, ali nisam pomenuo da Džoni nije ok lik. Nisam se kačio nikad sa njim, naprotiv, razmijenili smo i par pvtova, sve ok. Samo mislim da se i on zajebava sa ovog naloga, uz Džerika i Rihu, kako Stevan reče.
Pa jbg, ja nisam ništa radio, čak nisam ništa pisao dok sam bio banovan, samo PVTove da pravimo sajt.
Drugi su urgirali jbg nisam ja ništa kriv.
Riha je još gluplji od vučićapedera. Ne može riha biti.
Meni je vucicupederu nalog zabavan, ne znam što se neki popaljuju na njegove postove.
a brt al ga nahvaliste sada ja sve pokušavam da ostanem pri svojim rečima xd
Ma nisam na tebe Šalabe. Uopšte sam rekao.
Nelol je to Rasni.
Jbg nek Thilmo lobira preko nekoga. A biće skinuti i ovi banovi.
Kapun ja sam realan. Šta ima da ga hvalim. Ni meni Vučić ne smeta jbg. I kad lupa gluposti koje mi se ne čitaju preskrolujem i to je to
Lobira Thilmo, ali Kaizen vraća bananu, jbg.