КК Црвена звезда

1. Au lik nije pruzio ruku kinziju da ustane nadam se da se naljutio kao protiv lokomotive

2. Kakav predivan šut Kalinatora.

3. Jebote igramo nestvarnu odbranu

4. Zaustavili smo im ofanzivni skok i to nas psihološki drži u meču. Samo neka nastave.

5. Au, ladno ih sveli na 25 poena kod njih.

6. Simon jebe a zna se da je jak Simon jaka Zvezda

7. Spustili smo Fener na 25 poena na poluvremenu, nestvarno jebeno. Čekam Štimara duđe u drugom da isprska i on Veselog.

8. Polako s Veselim imam ga plus

9. jak Simon jaka Zvezda

Ovo je jedna lepo upakovana prosta istina.

10. Ko što rekoh zilion puta, odbranu možemo da jebemo, kad hoćemo. A sad (valjda) hoćemo. I da igramo i da jebemo.

11. Lečki brav hahahaha

12. samo da nas ne ukopaju sad sudije sa faulovima (kvinsi 2, miler 2, kinzi 2)

13. Lečki brav

hahahha

14. Moram ja da menjam nadimak, vidim već :)

15. Zvezda vodi, naši kidaju Brazil u Montevideu
    Milina oca mi

16. бени, квинси и милер су један човек

иначе задовољан сам јако сад ме боли курац и да нам дају 70 у другом полувремену

17. бени, квинси и милер су један човек

hahahaah

18. Gubimo ovo, sudije nas ukopaše.

19. бени, квинси и милер су један човек

hahahaha

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.