КК Црвена звезда

1. ok doću ja sa 2 ribe ako budu htele

2. Al vidi odma da jebemo svi. Ne mora odjednom.

3. ja neću ni jebati

4. Piše li da dolazi iz Yugoslavia?

5. Oh no who the fuck are we????

6. Upoznace nas nba za par godina kada budemo bili u evropskom ogranku nba zatvorenog tipa

7. Nego ocemo jebati grka danas?

8. Stec ako citas ovo lupicu ti dandaru danas

9. gonzo http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/sportovi-na-vodi/nada-srpskog-vaterpola-dimitrije-obradovic-reseta-u-vecnom-gradu/2eg833f
    imam ja druga igra istu ligu kao ovaj samo druga grupa
    poguraj kod vas da se napise o njemu
    cak je mladji godinu dana od ovog lika a bolji 100%
    igrao je u radnickom prosle sezone, preko leta bio u brazilu igrao kup njihov bio najbolji strelac kupa, osvojio 3 mesto sa flamengom (najveci klupski uspeh)
    kupicu ti bombonjeru :)))))))

10. Imam neki osecaj da cemo rutinski izgubiti ovu tekmu, jer smo tako u mogucnosti. Sto se ne bismo sebi posrali po faci.

11. Sa kim igra Panatinaikos?

12. Koga boli ćošak s kim igra grčki privatni tim. Narod u bedi gladuje, a privatni tim rasipa pare na kuzmića i družinu.

13. A dobro, privatni novac, nije da trose narodne pare...

14. Jel ima neko iz bg a da nema kartu?
    Meni mozda jedna osoba otkaze pa imam da dam nekome, saznacu za sat i po otprilike.
    EDIP: nemam karte viska ipak

15. црвена звезда на небу сја црвену звезду волим и ја црвена звезда то наш је тим хеј звездо црвена црвена хеј звездо хеј

16. navijam za partizan, ali sam igrao keca na vas
    pozdrav

17. To napiši na blicu u komentarima

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.