U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dangubić je mrsio muda u par napada, ali utisak je da Štimac ima ozbiljnih problema sa koordinacijom pokreta. 3 puta je spojen sa košem i 3 puta je promašio.
Zelim sve najgore datomeu i njegovoj porodici
Drzava podize prijavu i tuzilastvo pokrece istragu protiv Covica uskoro. Naravno, videcemo da li je u pitanju iskrena zelja ili kao i uvek kozmeticka sranja.
Videcemo brt ja ne mogu da docekam kolena mi klecaju nista nisam jeo
Vojvodo meni ceo dan neka knedla u grlu zbog toga. Ali verujem u našu pravnu državu lololo
Не брините се пријатељи. Сада ће Ћокија да затворе на два месеца, па ће да се докаже да је невин и онда ће да тужи државу за претрпљени стрес. Држава ће да прода Војводину и догодине Кари у Звезди.
Aha, sad Kari hoće da dođe kad je izgubio od Lejkersa, e pa šipak!
https://www.youtube.com/watch?v=8nMdhV0qxyk
gledam danas ovo i faca micića dok baca pogled na sisu hahaha
kažu ovi grobari sa mocartsporta da se luka vraća za dvije sedmice
a ova kurva što joj gleda sisu ne znam koji je kurac drže naši
ona tražila dalou da joj se potpiše na sisu lol
gledajte joj facu od tipa 2:20 do 2:35 kada micić priča
jel riba ima moždani udar šta?
cao gonzo ako moues da mi se javis kada vidis ovo
http://www.mozzartsport.com/vesti/sprema-se-pakao-za-pao-severni-kop-na-nivou-200-video/129861
Kapun brate ta kalašutra je novinarka u pokušaju i pri tom i nema neku sisu, iako se Gudura zabuljio u njeno poprsje. Već sam pisao o tome. Retko glupa riba, a njeno postavljanje pitanja na konferencijama posle utakmica je već prešlo u legendu među ostalim novinarima.
Mina Pavlović
Kakva mačka uf
Води Уникаха у Загребу. Ако већ неког треба да добију нек то буду усташе. Не би био фазон да са нама као дарушафака прекину низ пораза.
srecno veceras
Hvala feneru, lokomotiva u narednom kolu gostuje panatinaikosu gde bi isto mogli da izgube, i ako dobijemo pao i unikahu drugi smo pred gostovanje njima, a onda pritisak, ovo-ono, i... Ok, pucamo već sutra 6 razlike.
nakon tekme ćemo glavni, ps88,stec, ja i još neka ekipa da zabodemo u pabu žirafa23 tu preko puta arene, pa ako neko oće
жирафа је 23, али је зато шоми23 један ;)